Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Хладилници в eMAG -Как да Изберете Хладилник от ЕМАГ на Най-добрата Цена

Хладилници в eMAG -Как да Изберете Хладилник от ЕМАГ на Най-добрата Цена

ВИЖ Хладилниците на Промоци в eMAG

Хладилникът е един от най-важните електроуреди във всеки дом, в противен случай само след 1 до 2 дни, в зависимост от сезона хранителните ви продукти ще бъдат за боклука – няма дом без хладилник, а какво по-хубаво да изберете най-добрия хладилник на най-добрата цена – ето няколко съвета как да стане това:

Първото нещо което трябва да определите при избор на хладилник е неговата големина – ако кухнята ви е със стандартен размер, то най-вероятно ще се спрете на комбиниран хладилни с фризер с височина между 130-200 см и ширина 60 см.

Важно е да знаете, че от енергийна гледна точка е добре фризерът ви да бъде в долното отделение, въпреки че сме свикнали от детството ви, разпределението да е обратно.

Повечето нови хладилници дават възможност температурата да бъде регулирана по отделно за хладилната и фризерната част, но за да бъде най-оптимална и енергийно ефектива регулацията е необходимо хладилникът да има два компресора – по този начин за да се достигне до необходимата температура на съответното отделение, ще се включва само компресора предназначен за него. Разбира се ако водещото при избора ви е цената, то трябва да се спрете на хладилник с един компресор.

Ориентировъчни цени

В зависимост от марката и обема, комбинираните хладилници с фризер започват от около 350 лева, за по-малките модели с обем от 230 литра, а най-продаваните хладилници с височина около 180-190 см и обем 310 до 380 литра, могат да се намерят на цени между 590 и 760 лева.

На практика с бюджет от 700 лева може да вземете отличен хладилник, още повече ако разгледате промоциите в емаг например, където често може да срещнете хладилник намален от 760 лева на 560 лв например, в зависимост от актуалните промоции

Други Функции

Всяка една допълнителна функция, която има вашият хладилник влияе на неговата цена, ето някои някои от тях:

Система за автоматично размразяване – Тази система работи на принципа на конденза. Охлаждащият елемент е вграден в стената на хладилника, и тъй като това е най-студената чат, водата кондензира по стената, когато компресорът работи, тя замръзва, а когато не, водата се разтапя и посредством улеи се отвежда във ваничка под компресора, където от своя страна водата се изпарява от топлината, която компресорът излъчва.

No Frost – Тази система е най-удобната според повечето специалисти. В превод означава без скреж, и хладилниците с no frost система не се нуждаят от размразяване. Системата „но фрост“ може да бъде само на фризерната част или пълен No Frost – за фризерната и хладилната част.

Енергиен Клас – Енергийният клас също влия на цената на хладилника, но тук вече не бива да правите компромис. Вземете уред с клас A++ или A+++ – имайте предвид, че това е инвестиция, която във времето ще се изплати многократно, защото хладилникът е включен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Преди да закупите хладилник, разгледайте промоциите не само в търговските вериги, а и в онлайн магазините, които освен по-евтина цена, понякога предлагат и безплатна доставка, което е голям плюс, особено при покупката на хладилник или по-голяма техника.

Разгледай Промоциите на Хладилници в Емаг

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *