Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » ЗОРА » ЗОРА Актуална Промоционална Брошура

ЗОРА Актуална Промоционална Брошура

Брошура на Зора до 4 април 2024

от 15.03 до 4 април 2024
(днес е 28 март – четвъртък )


Промоции на битова техника – перални, хладилници, готварски фурни и печки, телевизори, аудио и видео техника, климатици, мобилни телефони и малки електроуреди.

Промоциите са валидни за обектите на ЗОРА в следните градове:

Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Габрово, Гоце Делчев, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Русе, Сандански, Свиленград, Севлиево, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Харманли, Хасково, Шумен.

Специалните предложения са до изчерпване на количествата. Всички цени са с включен ДДС и са в Български лева. Всички електроуреди са с гаранция от 2 години, ако не е упоменато друго.

Магазини ЗОРА са добре познати на българска аудитория. Те са предпочитан избор на хиляди българи, когато става дума за бяла и черна техника или всякакъв друг тип електроуреди. Почти във всеки град може да откриете магазин от веригата и да се възползвате от страхотните оферти, които предлага българската компания на своите клиенти.

История на магазини Зора

Компанията е основана през 1991г. и е изцяло българска. През последните 30 години тя се наложи сред водещите играчи на пазара за бяла и черна техника. Благодарение на отличното качество на продуктите и услугите, които предлага и за да задоволи напълно очакванията на своите клиенти, днес може да откриете 37 магазини в цялата страна. Те са разположени в София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Плевен, Сандански, Монтана, Шумен, Враца, Русе, Видин, Кърджали, Търговище, Свиленград, Пазарджик, Гоце Делчев, Севлиево, Хасково, Харманли, Смолян, Сливен, Велико Търново, Разлог. За още по-голяма удобство може да използвате интернет платформата ЗОРА, която предлага богат асортимент от над 10 000 хляди продукта.

Интернет магазин ЗОРА

Онлайн магазинът разполага с богато разнообразие от продукти: телевизори, телефони, таблети, компютри и периферия, лаптопи, домакински електроуреди, перални, сушилни, климатици, малки уреди за дома и всичко останало, от което може да имате нужда на един клик разстояние.

Интернет платформата ЗОРА впечатлява с красив дизайн и интуитивен дизайн. На началната страница е поместен слайдбар, от който може да научите за актуалните промоции и оферти от брошурата.  Разположени са бутони за бърз достъп до най-често посещаваните страници – продуктовия каталог на магазина; възможности за изплащане на стоки с 0 % лихва; бърза връзка към актуалната брошура и локация с най-близките до вас магазини, от които можете да се сдобиете с желания от вас продукт, ако не ви се чака от 2 до 5 дни за доставка до дома. При проблем с пазаруването или просто имате нужда от консултация за избора, може да позвъните на националния телефон *3030. Тук е момента да отбележим, че при покупка от стока от онлайн магазина имате законово право да върнете продукта в срок от 14 дни.

Всеки един продукт в онлайн магазин ЗОРА е представен по възможно най-изчерпателния начин – визуално и технически. В галерията на продукта са показани изображения с високо качество, които ще ви дадат възможност да се сдобиете с нагледна представа за продукта. За някои от по-популярните и актуални стоки има и специално видео ревю, в което са обяснени предимства и възможностите им. Имате възможност да сравните продукта с друг от неговия клас и по този начин да изберете най-добрия за вас продукт.

Поръчката от онлайн магазини ЗОРА става буквално с няколко клика и може да ви отнеме не повече от 5 минути, за да я завършите. Дори не е нужно да си правите регистрация в сайта, но ви препоръчваме да имате профил, за да се възползвате от специалните предложения на магазини ЗОРА за своите лоялни клиенти!

Разнообразие от продукти в Зора

Ако не откриете нещо в близкия до вас магазин от веригата, то не се колебайте да го потърсите в онлайн платформата! Както отбелязахме вече – там ще откриете хиляди продукти на водещите марки от света на бялата и черна техника, като: Sony, LG, Samsung, Gorenje, Whirlpool, Bosch, Lenovo, HP, Acer, Imetec, Kenwood, Midea, Philips, Moulinex, Rowenta, Tefal, Zelmer и много други.

Магазини ЗОРА са единствен представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника с марка CROWN, както и на черна и бяла техника с марка FINLUX. От 2011 г. Зора е и официален вносител на TV HITACHI, като към портфолиото на компанията са още марките AYCO и X-TREMER.

Блог

За компанията е от изключително важно значение да поддържа постоянна връзка със своите клиенти и поради тази причина редовно актуализира своя Блог. В него ще откриете десетки полезни статии, които ще ви помогнат да си отговорите на въпросите, които ви вълнуват  и ще ви поднесат добре подбрана и качествена информация от „света на електроуредите“.

Доставка и плащане

Сроковете за доставка на поръчки от онлайн магазин ЗОРА са стандартни: от 2 до 5 дни. Разгледайте Условията на доставка и плащане, за да се запознаете не само с цените на доставката, но и с политиката на фирмата.

Кредитна карта ЗОРА

Можете да пазарувате на лизинг от магазини Зора и с тяхната преференциална кредитна карта, която ще ви даде възможност да купите желания продукт на 3 равни месечни вноски, без оскъпяване! Условието е да закупите продукт на стойност над 150 лева и да заявиш по време на разговора с кредитния консултант от БНП Париба Лични Финанси, че искаш да се възползваш от възможностите на кобрандирана кредитна карта Зора. С нея разполагаш с по-дълъг гратисен период  – 58 дни; кешбек при пазаруване и допълнителни средства, когато ти потрябват! И не на последно място – специална допълнителна отстъпка на всички продукти, които не са в промоция в размер на 5 % от стойността им. Отстъпката важи само за физическите магазини на компанията.

Оторизиран партньор на APPLE за България

Търговска верига Зора е оторизиран партньор на Apple за България. Тук ще откриете настолни и преносими Mac компютри, актуалните модели iPhone, разнообразие от iPad модели, както и множество аксесоари за всеки един от Apple продуктите. Може да заявите предварително и да се сдобиете с последния модел iPhone в деня на официалната му премиера или малко след това!

Социални инициативи

Магазини ЗОРА подкрепят редица социални инициативи през годините. Те са дългогодишен партньор на „Фондация четири лапи“ и „SOS детски селища“. С помощта на магазини ЗОРА и други търговски партньори, кампанията в подкрепа на незрящите хора „ВИЖДАМ СВЕТА ПРЕЗ НЕГОВИТЕ ОЧИ“ успя да събере сумата от над 35 000 лева, които ще бъдат използвани за дейностите на училището за кучета водачи и асистенти за хора с увреждания. За втора поредна година пък компанията подкрепя инициативата Отличниците на България.
Фокус са децата, които имат международни успехи в сферата на науката – постижения  на международни състезания по науки, създатели на нови продукти и услуги като част от обучението им, победители в състезанията по хуманитарни науки, възпитаници на езикови гимназии, спечелили международни конкурси и пр.

Бригада Нов дом

Магазини ЗОРА подкрепят за поредна година каузата на bTV и предаването „Бригада Нов дом“, които се стремят да върнат вярата в доброто и усмивките на семействата в нужда.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *