Всички Промоции на Едно Място
Начало » Нехранителни » METRO » Метро – Актуална брошура на METRO

Метро – Актуална брошура на METRO

Хранителни Стоки:

Брошура ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ на Metro валидна до 6 декември:

от 23.11 до 6 декември 2023
(днес е 29 март – петък )

Нехранителни Стоки:

Брошура НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ на Metro валидна до 6 декември:

от 23.11 до 6 декември 2023
(днес е 29 март – петък )

Още Брошури:

Този промоционален каталог е валиден за всички търговски обекти на МЕТРО България, в следните градове:

Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора и София

Адреси на всички обекти на МЕТРО ще намерите тук

Информацията за артикулите е само на български език. Всички оферти важат само за отбелязания рекламен период. Всички оферти са валидни до изчерпване на количествата. Възможни са печатни грешки, корекция на цените в магазина, както и промяна на дизайна на продуктите.

За Метро

МЕТРО е верига магазини за търговия на едро, с уникален b2b формат, ориентирана предимно към професионални клиенти (юридически лица и независими предприемачи). Веригата се отличава с богат асортимент и професионална насоченост на продуктите и услугите си.

В магазини METRO ще откриете над 15 000 хранителни и над 10 000 нехранителни стоки, както и стабилни цени и целогодишен асортимент на 6 собствени марки: Horeca Select, Fine Life, ARO,  Rioba, Sigma и H-Line. Магазинът предлага и метро доставка – с възможност за доставяне на покупките ви до вашата врата, за спестяване на време и усилия.

МЕТРО Бълария предлага 4 хранителни и 10 нехранителни собствени марки, чийто асортимент е насочен предимно към целевите клиенти на магазина, а именно: малки и средни магазини, офиси, независими предприемачи и all inclusive хотели. Броят на предлаганите артикули от тези собствени марки е над 1800, като половината от тях идват изцяло от български доставчици, а общото послание, което свързва всички тези продукти и собствени марки е, че без значение дали са местни български специалитети или част от големи международни серии, всички те предлагат сполучливи бизнес решения и носят гаранция за качество.

Метро предлагат професионални решения, с помощта на един от най-големите търговски екипи в България, наброяващ 150 души, които обслужват над 10 хиляди клиента и извършват повече от 1000 клиентски посещения ежедневно.

Гаранция за качество

Основната цел на компанията Метро Кеш енд Кери е да предлага на клиентите си продукти с постоянно високо качество – веригата е първата у нас, сертифицирана по международния стандарт за храни IFS – като в продължение на вече 6 години, магазини Метро поддържат сертификат „високо ниво“. Всички производители на храни, които произвеждат под марката на МЕТРО са сертифицирани по този стандарт (IFS) или друг аналогичен, като FSSC 22000, BRC и др, освен това продуктите се произвеждат по критерии за качество и безопасност, зададени от МЕТРО, които често са по-високи от установените законови минимални изисквания. За да се гарантира покриването на тези стандарти за качество и безопасност, всички продукти се тестват във външни акредитирани лаборатории няколко пъти в годината.

Магазини Метро В България

Към момента в България оперират 13 магазина Метро Кеш енд Кери с търговска площ между 6500 и 9000 кв. м., като всеки магазин има паркинг с минимум 500 парко-места. Веригата разполага и с две специализирани бази в Банско и в Слънчев Бряг, които дават възможност за бързо посрещане на нуждите на ресторантьори и хотелиери в активния туристически сезон.

Може да посетите магазин МЕТРО в София , Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Стара Загора, Велико Търново,  и Благоевград. Като в София и Пловдив има по два магазина.

История на METRO

Преди 4 години – през 2014 година, Метро Кеш енд Кери отбеляза 50 години от създаването на първия обект, който отваря врати в германския град Мулхайм анд дер Рур през далечната 1964 година. В България първите Метро магазини отварят през 1999 година едновременно в София и Пловдив. Компанията има магазини в 28 държави, обслужвайки милиони клиенти, съпътствайки ги към техния бизнес успех.

Ето, отново връзките към актуалните МЕТРО брошури:

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *