2016 Черен Петък в Емаг – Отстъпки до – 79% на Избрани Артикули във Всички Категории

Черният Петък е ЕМАГ Приключи, Промоциите за тази седмица достигат до -70% вижте ги на следната страница :

small-stroke

Актуалните Промоции в еМАГ

ВИЖ Промоциите в ЕМАГ до -80%

Още емаг промоции ще намерите тук

След грандиозния фурор от отстъпки и оборот от милиони левове през миналата година, тазгодишните промоции в емаг за черен петък 2016, ще бъдат още по-големи обявиха от най-големия онлайн търговец в България.

Какви са ЕМАГ Черен Петък промоциите през Ноември 2016?

Пазарувайте в деня с най-големите намаления в годината в емаг, вижте актуалните промоции:

big-stroke

КЛИКНИ ТУК И ВИЖ ПРОМОЦИИТЕ ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК 2016 В ЕМАГ 

Традицията Черен Петък тръгва от САЩ. Черният петък е петъкът след деня на Благодарността, и се провежда в края на месец Ноември. Black Friday бележи началото на голямото коледно пазаруване и денят с най-големи намаления през цялата година.

Магазините отварят от ранни зори, а понякога и точно в 00:00 часа през нощта на четвъртък срещу петък, за да могат да поемат тълпите от чакащи хора, жадни за намаления. Разбира се най-примамливите артикули се изчерпват бързо, затова първите печелят най-много. В последствие Black Friday кампании тръгват и по онлайн магазините в страната.

В България от няколко години се провеждат черен петък кампании, но най-масовите от тях са в интернет, а именно в големите търговци като емаг. Ако търсите телевизор, пералня, хладилник, нов компютър, лаптоп, телефон или подарък за Коледа, то определено проверете намаленията в кампанията черен петък на ЕМАГ – ако сте си харесали телевизор за около 1000 лева, то спкойно може да спестите поне 400-500 лева от цената му именно в този ден.

За да сте сигурно, че ще грабнете най-доброто намаление е необходимо:

Първо: Да знаете точно какво искате – ако не знаете какво търсите, докато разглеждате примамливите намаления, продуктите се изчерпват и най-често, желаният от вас артикул свършва под носа ви. Ето защо е важно да знаете какво търсите и предварително да сте проучили цената му в обикновен ден.

emag-cheren-petyk

Кога е точната дата на Черения Петък е ЕМАГ тази година? 

През 2016 кампанията „емаг черен петък“ ще се проведе през последната седмица на месец Ноември и се очаква да започне на 25 Ноември, а намаленията ще продължат до края на деня, но не забравяйте, че всяка една промоция е до изчерпване на количествата, което означава че най-добрите промоции могат да се изчерпат в рамките на часове, в зависимост от интереса, а през изминалата 2015 г. той беше огромен – затова действайте бързо.

Какви са ЕМАГ Черен Петък промоциите през Ноември 2016?

big-stroke

КЛИКНИ ТУК И ВИЖ ПРОМОЦИИТЕ ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК 2016 В ЕМАГ 

 

Сподели тази промоция:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn