Ще Има ли Черен Петък – 2017 в Емаг?

Ще Има ли Черен Петък – 2017 в Емаг?
4.2 (83.33%) 6 votes

Дойде ли месец Ноември Всички се Питат – Ще има ли Черен Петък в ЕМАГ през 2017 година и КОГА?…

 

Черният петък е денят с най-големи намаления през годината и определено предпочитан ден за пазаруване, който бележи началото на Коледното пазаруване – всички магазини пазят в тайна точната дата на събитието, изключение не прави и ЕМАГ, веднага щом има официална информация за събитието първи ще публикуваме в сайта ни. Междувременно проверете актуалните оферти на следната страница:

small-stroke

ВИЖ Актуалните Оферти в ЕМАГ 

 

 

Ще се проведе ли  ЕМАГ Черен Петък през 2017?

Най-вероятно отговорът на този въпрос е положителен, но преди официалното потвърждение от онлайн магазинът за дата – всички публикации ще бъдат спекулация. Точната дата на събитието предстои да се разкрие от емаг, но се очаква да бъде последния петък на Ноември – когато е традиционният черен петък в САЩ. Не забравяйте да проверявате тази страница – където ще обявим датата, веднага щом бъде обявена от ЕМАГ.

big-stroke

КЛИКНИ ТУК И ВИЖ ОФЕРТИТЕ В ЕМАГ 

 

Традицията Черен Петък тръгва от САЩ. Черният петък е петъкът след деня на Благодарността, и се провежда в края на месец Ноември. Black Friday бележи началото на голямото коледно пазаруване и денят с най-големи намаления през цялата година.

Магазините отварят от ранни зори, а понякога и точно в 00:00 часа през нощта на четвъртък срещу петък, за да могат да поемат тълпите от чакащи хора, жадни за намаления. Разбира се най-примамливите артикули се изчерпват бързо, затова първите печелят най-много. В последствие Black Friday кампании тръгват и по онлайн магазините в страната.

В България от няколко години се провеждат черен петък кампании, но най-масовите от тях са в интернет, а именно в големите търговци като емаг. Ако търсите подарък за Коледа, то определено проверете намаленията в кампанията черен петък на ЕМАГ .

За да сте сигурно, че ще грабнете най-доброто намаление е необходимо:

Първо: Да знаете точно какво искате – ако не знаете какво търсите, докато разглеждате примамливите намаления, продуктите се изчерпват и най-често, желаният от вас артикул свършва под носа ви. Ето защо е важно да знаете какво търсите и предварително да сте проучили цената му в обикновен ден.

emag-cheren-petyk

Кога е очакваната дата на Черения Петък в ЕМАГ тази година? 

Нашата прогноза е че през 2017 кампанията „емаг черен петък“ се очаква да се проведе през последната седмица на месец Ноември, а намаленията ще продължат до края на деня, но не забравяйте, че всяка една оферта е до изчерпване на количествата.

Какви Оферти да Очакваме за Черния Петък?

Запазете тази страница в Bookmarks и веднага щом имаме повече информация за събитието от рекламодателя ще ви дадем повече информация.

 

Обобщение
Събитие
Черен Петък в Емаг
Място на Провеждане
Емаг,
Сподели тази промоция:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn