Всички Промоции на Едно Място
Начало » Още » За Бебето » Бебешки Колички Cybex – Промоции, Цени и Оферти

Бебешки Колички Cybex – Промоции, Цени и Оферти

Безспорно Cybex е една от най-добрите немска компании за бебешки колички и аксесоари, създадени с мисъл за Вас и Вашето бебе, интуитивен и уникален дизайн. Количките Cybex се отличават от конкурентите още с първия поглед и с първото докосване – усещате немската прецизност на изработка и качество. Освен дизайн и функционалност компанията залага изключително и на безопасността.

Промоции на Cybex

Изработвайки бебешките си колички, немската компания Cybex се ръководи от три основни принципа: безопасност, функционалност и уникален дизайн. Основните модели бебешки колички са:

Луксозните Priam – Priam е най-луксозната серия на марката, и е необходимо само поглед към някое от бижутата на тази серия за да се убедите в това. Серията е модулна и шасито се продава отделно от коша за новородено и летния кош – което позволява различни съчетания за още по-впечатляваща визия.

Balios S – Може би най-популярната серия на марката. Това са комбинирани колички предоставящи отлично съотношение от към цена и качество.

Balios M – отново комбинирани колички.

Eezy S+ – Лятна количка с компактен дизайн, която ще ви бъде верен спътник в града и при всяко Ваше пътуване.

Agis M-Air 4 – Лятна количка, с малко по-ниска цена от тази на серията Eezy S

Cybex имсат и специални дизайнерски серии, разработени от световно изветни дизайнери:

Wings by Jeremy Scott – световно известният дизайнер, който създаде вече емблематичните крилца върху детското превозно средство;

Values for Life

Rebellious Collection

Space Rocket Collection by Anna K.

Cybex x Karolina Kurkova

Щом сте се спряли на марката Cybex за осиугряване на Вашия компфорт и този на Вашето бебе, определено сте направили правилния избор. А сега е време да вземете вашата нова количка сайбекс на възможно най-добра цена, за целта може да последвате връзките в началото на статията, водещи към различните оналйна магазини предлагащи детски колички Cybex.

публикувано на

публикувано в