Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Кафемашини » Еспресо машината Rohnson R-98020 Trieste

Еспресо машината Rohnson R-98020 Trieste

Еспресо машината Rohnson R-98020 Trieste е високопроизводителен уред, който комбинира качество и функционалност, правейки го идеален избор за любителите на кафето. Захранвана с 850W и оборудвана с помпа с високо налягане от 20 BAR, тази машина гарантира силен вкус и кремообразна текстура на правилната температура за вашето еспресо.

Цена

Актуална цена за еспресо машина Rohnson R-98020 към днешна дата – 14 юли – неделя, може да видите тук:

Rohnson R-98020 – цена

Една от ключовите характеристики на Rohnson R-98020 е високонатисковата ѝ помпа, която ви позволява да приготвите любимото си еспресо у дома. Машината също така включва дюза за пара за пяна от мляко, добавяйки кремообразно докосване към вашето капучино или лате.

Еспресо машината R-98020 е лесна за употреба, оборудвана с двоен неръждаем филтър, позволяващи ви да приготвите до две чаши кафе наведнъж. Нейните сменяеми части и аксесоари са проектирани за лесно и бързо почистване, което прави поддръжката лесна.

Дизайн

По отношение на дизайна, еспресо машината Rohnson R-98020 се гордее с елегантен цвят от неръждаема стомана с черни детайли, което гарантира, че ще се впише хармонично във всеки кухненски интериор. Тя също така включва хромирани детайли и ексклузивен дизайн, който добавя изтънченост.

Машината идва с 1.5L отделящ се прозрачен резервоар за вода и индикаторни светлини за захранване, една чаша, две чаши и готовност за пяна. Тя също така включва двоен неръждаем филтър за една или две чаши и високонатискова система за пяна за капучино.

Системата за защита от прегряване и прекомерно налягане е включена за безопасност. Еспресо машината Rohnson R-98020 Trieste е високопроизводителен уред, който комбинира качество и функционалност, правейки го идеален избор за любителите на кафето. Захранвана с 850W и оборудвана с високонатискова помпа от 20 BAR, тази машина гарантира силен вкус и кремообразна текстура на правилната температура за вашето еспресо.

Rohnson R-98020 е съвместим с Nespresso аксесоар тип капсула R-98011, предлагайки допълнителна гъвкавост. Работейки при 220-240V~50-60Hz, тази машина за еспресо е мощно и стилно допълнение към всяка кухня.

Rohnson R-98020 – цена

публикувано на

публикувано в