Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Прахосмукачки » Прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3B – Идеална за Вашия Бюджет

Прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3B – Идеална за Вашия Бюджет

Здравейте, приятели на чистотата! Днес имам удоволствието да ви представя иновативната прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3B, същият модел без почти никакви разлики може да срещнете и като – VCC43Q0V3D/BOL. С технологията Twin Chamber System™ тази прахосмукачка преобразява начина, по който почистваме, предлагайки двойно по-добро почистване и увеличена издръжливост. Освен това, изпразването на контейнера стана толкова лесно и без да разсипвам събраното, че чистенето никога не е било толкова приятно. Системата Twin Chamber преодолява неудобството от резервни торбички, предлагайки икономия от време и усилия. Но най-важното, прахосмукачката осигурява чист въздух, благодарение на HEPA филтрите. Включете се в промяната към по-здравословно, икономично и ефективно почистване с бюджетна прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3B. Актуална към днешна дата цена може да видите тук:

Samsung VCC43Q0V3B Цена и Промоции

Виж Цена за Samsung VCC43Q0V3B

Описание

Прахосмукачката Samsung модел VCC43Q0V3B предлага иновативна Twin Chamber System™, която променя начина, по който извършвате почистване. Системата с две отделения разделя праха на две камери, осигурявайки по-добро почистване и увеличена издръжливост. Вътрешната камера използва циклонен въздушен поток, който разделя едрите частици от финия прах. Така мръсотията се събира във външната камера, готова да бъде изхвърлена.

Лесното изпразване

Едно от най-приятните неща при използването на тази прахосмукачка е лесното изпразване на контейнера след употреба. Процедурата се извършва в три прости стъпки, което освобождава потребителя от неудобствата, свързани с традиционните торбички за прах.

Системата Twin Chamber

преодолява и неудобството от закупуването на резервни торбички, което често се налага при традиционните прахосмукачки. Това означава икономия от време, усилия и средства за потребителя.

Най-важното обаче е, че прахосмукачката гарантира чист въздух в помещението, благодарение на HEPA филтрите, които задържат микрочастици като прах и алергени. Това предоставя по-здравословна и чиста среда за всички, особено за астматици и алергици.

С компактните си размери и ниското си тегло, прахосмукачката е лесна за маневриране и съхранение. С 850 W ефективност, тя осигурява задоволително почистване дори в по-труднодостъпните зони. С капацитет от 1.3 литра за прах, тя позволява продължително почистване без често изпразване.

Samsung VCC43Q0V3D/BOL предлага високо качество, иновативни технологии и удобство за потребителя. С тази прахосмукачка, чистенето става по-ефективно, икономично и осигурява чист въздух във вашето помещение.

Виж Цена за Samsung VCC43Q0V3B

Характеристики

ХарактеристикаСтойност
Тип продуктПрахосмукачка без торба
УпотребаДомашна
ЗахранванеМрежово
Тип настилкаРазлични повърхности
Тип почистванеСухо
ФункцииАвтоматично прибиране на кабела <br> Регулатор на мощността
ТехнологияTwin Chamber
Дълбочина395 мм
Ширина280 мм
Височина238 мм
Тегло4.2 Kg
ЦвятСин
Мощност850 W
Мощност на почистване210 W
Ниво на шум80 dB
Капацитет1.3 l
Работен обхват9.2 м
Дължина на кабела6 м
Тип филтърHEPA
Включени аксесоариСтандартна четка
 Аксесоар за тесни пространства
 Удължител

публикувано на

публикувано в