Всички Промоции на Едно Място
Начало » Сайтове » Промоциите във Vivre.bg

Промоциите във Vivre.bg

Онлайн магазин Вивре стартира през 2012 години и за по-малко от 9 години се превръща в най-големия онлайн магазин за мебели, аксесоари и текстил в Централна и Източна европа. УспехътVivre .bg е воден от мотото „харесваме красивите неща“, които в сйата може да нпмерите на много атрактивни цени и с безплатна доставка при покупки над 99 лв.

Коледна радост

vivre.bg
от 8 до 26 Декември 2021
Коледна радост: Наслади се на магията на зимните празници у дома

За Vivre

Вивре e Румънски бранд, създаден от млад и мотивиран екип, с една единствена цел – да разкрасят колкто се може повече домове в Европа. Към момента марката оперира в 9 държави, включително и България, с общо население от над 100 милиона души.

До момента на писане на тази статия vivre е доставил над 4 милиона поръчки, които в момента красят милиони домове. В платформата ще намерите повече от 150 хиляди продукта на над 1000 различни марки.

Освен текстил за баня, кухня, спалня и целия дом, във Вивре ще намерите ибогат избор на всякакъв вид аксесоари, които може да си представите, дори и от такива, които не подорзирате че сте имали нужда, докато не ги видите 🙂

Може да обзаведете дневната с красив диван, кресло или фотьол, холна и трапезна маса, които също ще бъдат доставени безплатно до вашия дом.

публикувано на

публикувано в