Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Телевизори » Смарт телевизор Samsung 55AU7172 4K Ultra HD 55 инча

Смарт телевизор Samsung 55AU7172 4K Ultra HD 55 инча

Samsung 55AU7172 е модерен и стилен 4K телевизор, който предлага невероятно качество на картината и звука. Този 55-инчов модел е част от серията AU7172 на Samsung и се отличава със своята висока резолюция и многофункционалност.

Актуална за днес цена за Samsung 55AU7172

Телевизорът има 4K Ultra HD резолюция, което означава, че картината е изключително ясна и детайлна. Всеки пиксел е възпроизведен с изключителна прецизност, като резултатът е изумително реалистично изживяване. Независимо дали гледате филми, спортни събития или игри, Samsung 55AU7172 ви осигурява ненадминато качество на картината.

Също така, 55AU7172 е оборудван с HDR (High Dynamic Range) технология, която подобрява контраста и цветовете. Всеки оттенък е ярък и наситен, като се създава по-реалистично изображение с дълбочина и детайли. Благодарение на HDR, можете да се наслаждавате на филми и сериали с живи цветове и ярки светлини, които просто ви отвличат в света на зрителното изкуство.

телевизор Samsung 55AU7172 разполага със Smart TV функционалност, която ви позволява да се възползвате от широка гама стрийминг услуги и приложения. Можете да гледате любимите си сериали и филми от популярните платформи като Netflix, Amazon Prime Video и YouTube, просто като се свържете с интернет. С този телевизор, можете да се забавлявате в социалните мрежи, да сърфирате в интернет и да използвате различни приложения директно на големия 55 инчов екран.

Този модел е снабден и със вграден Wi-Fi, което улеснява свързването към безжичната мрежа у дома ви.

Samsung 55AU7172 разполага със множество портове за свързване, което ви позволява да свързвате различни устройства и да се наслаждавате на разнообразни съдържание. Телевизорът има HDMI входове, които ви позволяват да свързвате игрови конзоли, Blu-ray плейъри или лаптопи и да се наслаждавате на голям екран за игри или гледане на филми. AU7172 разполага с USB портове, които ви позволяват да възпроизвеждате музика, видео или да преглеждате снимки директно от USB устройства като флаш памети или външни твърди дискове.

Дизайнът на Samsung 55AU7172 е елегантен и модерен. Тънката рамка около екрана му създава безупречен визуален ефект и ви позволява да се съсредоточите върху съдържанието, без нежелани отвличания. Телевизорът може да бъде монтиран на стена, което го прави идеален избор за модерния дом.

Изключителна функционалност и високо качество на картината, както илесната употреба правят Samsung 55AU7172 много предпочитан телевизор, добавян от хиляди хора в любими продукти в emag.bg . Интуитивният потребителски интерфейс ви позволява да навигирате лесно през различните настройки и опции. Дистанционното управление има ясни и лесни за разбиране бутони, които правят контрола на телевизора бърз и удобен.

В заключение, Samsung 55AU7172 е впечатляващ телевизор, който предлага невероятно качество на картината, множество функции и лесна употреба. Този телевизор беше определен и като един от най-добрите в съотношение цена качество, спрямо броя на покупки. Независимо дали сте любител на филми, сериали, спорт или игри, този телевизор ще ви предостави незабравимо зрително изживяване. Със своя стилен дизайн и Smart TV функционалност, Samsung 55AU7172 е отличен избор за всеки, който търси качество и функционалност в един продукт. Големият 55 инчов екран го правят идеално попълнение за всеки хол или всекидневна, актуална цена за телевизора може да видите тук:

публикувано на

публикувано в