Сокоизтисквачки – Оферти, Цени и Промоции

Виж Всички Сокоизстисквачки на Промоция

Искате да добавите повече витамини в менюто на Вашето семейство? Всички знаем, че най-добрия начин за набавяне на нужните витамини за деня е чрез сурови зеленчуци и плодове, а най-вкусният начин за тяхното консумиране е под формата на сок.

Ползите от правене на фреш вкъщи

Най-лесният начин да набавите витамините си за деня е като направите плодовете и зеленчуците на сок – а когато те са направени на сок, колкото по-пресен е той, толкова повече витамини има в него. Ето защо за предпочитане е да пиете сокът веднага след изцеждането му – а най-сигурният за това е да направите сокът си сами в домашни условия.

Ако добавим фактът, че по този начин ще знаете как са измити продуктите и какви точно са те, то няма база на сравнение с домашният фреш и този купен от магазина.

Избор на сокоизстисквачка

Преди да направите избор на сокоизстисквачка трябва да знаете за какви полодове и зеленчуци ще я ползвате. Не всяка сокоизстисквачка е подходяща за всички плодове и зеленчуци. Най-често срещаните сокове се правят от морков, ябълка и цитруси – тези плодове и зеленчуци няма да затруднят почти никоя сокоизтисквачка . Но не така стоят нещата обаче при зелените зеленчуци, някои костилкови плодове и горските плодове.

Няй-трудните за изцеждате плодове са киви, ананас и манго. Някои от скоизтисквачките изришно описват в инструкциите си, че не са подходящи за някой или всички от изброените тропически плодове. Ето защо е много важно да прочетете инструкцията на Вашата нова сокоизтисквачка преди да я използвате.

Популярни марки сокоизsтисквачки

Тук ще разгледаме популярните марки домашни сокоизстисквачки, които са подходящи за домакинството, а именно:

Philips, Tefal, Smeg, Elekom, Cecotec, Bosch, Zelmer, Electrolux и др.

Важно е да изберете и качествен продукт, защото по-качетвените сокоизстисквачки извличат по-голяма част от соковете на плодовете и по този начин загубите са по-малки, което във времето ще ви пести пари.

Независимо, коя марка ще изберете измайте предивд, че всеки продукт предлаган в Европа идва с двугодишна гаранция. Затова нашата препоръка е да изберете продукт на промоция. (Като тук правим важното уточнение, че имаме предвид, която и да е от наложилите се и популярни марки)

Виж Всички Сокоизстисквачки на Промоция