ФАНТАСТИКО – Актуална Промоционална Брошура за Тази Седмица

Седмична брошура на Фантастико до 27 септември 2023

от 21 до 27 септември 2023
(днес е 23 септември - събота )

Тази брошура е валидна за всички търговски обекти на Фантастико в София

Цените са валидни за периода на промоцията или до изчерпване на наличностите. Количествата са ограничени. Всички артикули са без декорация.  Всички цени са в български лева с включен ДДС.

Информация за Фантастико

Търговската верига Фантастико полага началото си в България през 1991г, когато на ул Оборище 72 в София отваря врати първият магазин под това име. От тогава компанията не спира да се разширява и развива, като днес в страната работят 40 супермаркета Фантастико. До 2006г всички магазини Фантастико се намират на територията на град София, но тогава веригата разширява своята инфраструктура и отваря първия си магазин извън столицата, в Кюстендил. През миналата година отвори врати и втори супермаркет извън София, в Елин Пелин, с търговска площ над 2200кв.м и инвестиция в проекта за повече от 7 милиона лв., с което са открити 70 нови работни места.

Магазините на веригата са изградени по най-модерните стандарти и нормативни изисквания в оборудването и обслужването. Обектите се отличава със своята модерна визия и интериор, които им придават уют и комфорт. Разполагат с банкомати, терминали за разплащане с международни и национални кредитни и дебитни карти и приемат талони и ваучери за храна. Много от магазините разполагат също с офиси и банки, застрахователни брокери, детски площадки, фото ателие, химическо чистене, кафенета, паркинг, кабелни оператори и каси на Easy Pay.

Фантастико дава работа на над 2400 служители, като на всеки един дава възможност за професионално развитие. Освен това се отдава и на спонсорство под различни форми, като подпомага фондации, домове за деца, спорта и други мероприятия с обществена значимост.

От 2004г насам веригата предлага в своите магазини четири собствени търговски марки, под които се произвеждат хранителни и нехранителни стоки, както и храни за животни. Това са именно ФФ вкус, ФФ дом, ФФ 4лапи и ФФ бутик. С тях компанията цели високо качество и ниска цена, като изключение прави ФФ бутик, която е по-скоро в по-високия ценови клас.

На всеки седем дни Фантастико издава своя специална рекламна оферта – Фантастико пост, в която веригата представя на своите клиенти различни продукти в промоция и с атрактивни цени.

2 Коментара

  1. баба мара
    • stoyan

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *