Всички Промоции на Едно Място
Начало » Мода » Аксесоари » Часовници Casio на Промоция

Часовници Casio на Промоция

Виж Всички Часовници Casio в Промоция

Японската марка за електроника Casio, произвежда едни от най-разпознаваемите часовници по целия свят. Марката датира от далечната 1946 година, а часовниците, които произвежда фирмата са предпочитани заради отличното съотношение между цена и ненадминато качество.

Що се отнася до часовниците, сериите които Casio предлага са: Baby-G, G-Shock, Edifice, Sheen, Pro Trek, Wave Receptor, Sport и Collection. Ето и часовниците в промоция:

Мъжки Часовници Casio на Промоция

Водоустойчиви, здрави и със страхотен дизайн – мъжките часовници на Casio са отличен избор носещ японското качество в себе си.

Дамски Часовници Casio на Промоция

Марката Casio не е популярна само сред мъжките часовници, дамските часовници от серия Baby-G имат страхотен дизайн и качество, което привлича много представители на нежния пол.

История на Casio

Както вече споменахме марката Касио е основана през далечната 1946 година от инж. Tadao Kashio. И докато днес може да си закупите компютър, телефон, часовник, калкулатор или музикален инструмент Casio, то първият продукт на компанията далеч не е бил свързан с електроника – било е нещо като пръстен държач на цигара, който позволявал цигарата да може да бъде изпушена докрай без да се държи с ръка, този продукт е пуснат след втората световна война, когато Япония обеднява и цигарите са оскъдни, а този продукт, който води до икономмия на цигари и по-скоро до пълното им оползотворяване се превръща в хит и носи на к-н Kashio големи печалби.

Печалбата позволява на инженера да развие първите си калкулатори, които също стават бест селъри, следва пускането на компютри и дигитални фотоапарати.

През 1974 г. Casio пуска на пазара първият в света дигитален кварцов часовник, който използва технологията за електронни калкулатори (които вече са донесли популярност на марката). Освен да показва часът, часовникът е можел да пресмята дните от месеца. Имал е и LCD дисплей. Може да се каже, че това е предшественикът на модерните днес smart часовници.

публикувано на

публикувано в