Всички Промоции на Едно Място
Начало » Мода » Часовници Fossil – Информация, Промоции и Магазини

Часовници Fossil – Информация, Промоции и Магазини

Fossil Group е американски моден бранд и производител на часовници. Компанията е основана през 1984 г. от Том Картсотис, в Ричардсън, Тексас.

Коста Картсотис, брат на Том Картсотис и изпълнителен директор, притежава приблизително 12,5% от акциите. Името на компанията е прякорът, който братята са дали на баща си.

Fossil е американска компания за часовници в автентичен винтидж и класически дизайн. Тя е лидер в създаването на висококачествени модели часовници, които запазват най-доброто от миналото, но се актуализират и за наши дни. Когато изчистените линии от средата на века отговарят на съвременния облик на днешния ден, резултатът са ключови елементи. Последните представляват най-доброто от това, за което са предназначени, а именно: модели, които съчетават преносимост с опростен дизайн, традиционни часовници, създадени в свежи нюанси и материали, безвремие. Те са аксесоари, които ще ви следват навсякъде, където и да пътувате.

Онлайн Магазини Предлагащи Марката Fossil

Fossil във Fashion Days
Fossil в Obuvki.bg
Fossil в About You
Fossil в eMAG

История на компанията

Fossil започва своята дейност през 1984 г. като Overseas Products International от Том Картсотис – бивш студент в Тексас A&M University, живее в Далас. По предложение на по-големия си брат Коста Карцотис, ръководител на търговията в Sanger-Harris се поставя началото на дейността на компанията.

Коста разказа на по-малкия си брат за потенциално големи печалби, които биха могли да се получат при внос на стоки на дребно, произведени в Далечния Изток и по-специално при внос на модни часовници с умерени цени. Основният им продукт са модните часовници с ретро вид. През 1990 г. те въвеждат кожени изделия под марката Fossil и линията часовници Relic.

Кои са Фосил днес

Fossil имат мото, което гласи: Силата на моментите, които ни оформят!

Компанията се информира от всеки предишен опит и мечтае за бъдещето. Ето защо всичко, което създава, черпи вдъхновение, както от винтидж американския стил, така и от напредничавия дизайн. Изработването на всеки продукт не само издържа теста на времето, но и го дефинира.

На какво залага Fossil

В основната концепция на Fossil е вдъхновението от американското творчество и изобретателност. То, обаче е подправено с щипка нов живот в индустрията за часовници и кожени изделия, които са създавани като качествени, модерни аксесоари, забавни и достъпни.

Днес компанията продължава да се съсредоточава върху това, което прави, а именно: Оптимистичното отношение, отдаденост, автентичност и разбира се, творчески дух. Нещата, които създават са от традиционните часовници до умни часовници, които допълват всеки стил и отговарят на всеки начин на живот – за всички моменти от живота.

Фосил часовниците за създадени за всеки случай

Сред моделите на фосил ще откриете привлекателни мъжки часовници и дамски часовници стилно обвързани с кожени или весели метални каишки. Всички те отговарят на модата и нуждата от функционалност. Те запазват всички качества, които класически Fossil с лекота претворява от красивите швейцарски часовници.

Стил за мъже и жени

Проектирани само, за да станат по-добри с възрастта, моделите перфектно се отличават с лесни за адаптиране форми, силуети и дълготрайни материали. Те са сътворени по иновативни технологии, без да правят компромис със стила. Те се вписват с кожа в нови неутрални и живи нюанси, завладяват с богатството и визия във всеки сезон, като същевременно показва изчистените линии на емблематични дизайни. Сред колекциите на ФОСИЛ се долавя не просто часовник, а аксесоар, който устоява на времето.

Бъдещето с Fossil

Адаптирани към активния начин на живот компанията Fossil залага на новите технологии. Създава умни часовници насочени към модата, но адаптирани към динамичното ежедневие на съвременния човек.

Фосил претворяват стилния дизайн и авангардната технология поставяйки началото на красива (и умна) връзка. Сред моделите умни часовници има интелигентна технология, оформена в унисон с основните приложения за фитнес.

Когато за първи път започват да проектират и създават часовници, преди три десетилетия, Фосил виждат възможност да предложат на света стилни модели с високо качество, които да издържат всеки ден. Колекцията от преносими устройства е кулминация на това, което винаги е било най-важно за създателите й, а именно: развиващите се нужди на живота.

Така тяхната цел е да синхронизира дейността на съвременния човек с изобретенията си и така да представи интелигентни часовници за всякакви моменти.

Модели Fossil за активния живот

Ако обичате спортните и функционални фитнес занимания в залата, но желаете и да съчетаете с малка черна рокля или елегантен костюм, фосил има за вас нужния стил.

Вашият часовник може да е най-определящият аксесоар, който да изберете. Независимо дали вашият вкус управлява гамата от дизайнерски часовници до скъпи модели часовници или спортни мултифункционални часовници. Фосил знаят, кое е най-доброто за вас и предлагат модел, който с гордост ще поставите на китката си.

Дори, ако търсите подарък Фосил е насреща

Сред многообразието от стилове, външен вид и дизайн за мъжете и жените ще откриете модела, който да накара всеки ваш близък или приятел да обича този бранд.

Защо да изберете часовници Fossil

Когато изчистените линии от средата на века отговарят на съвременния външен вид, резултатите са ключови – мъжки и дамски часовници. Те представляват най-доброто от това, за което мечтаете, а именно: опростен дизайн, традиционни часовници, създадени в свежи нюанси и материали, адаптиращи се към всякакви тоалети и вечни места, към които пътувате.

Бъдете креативни с външния си вид и не остаряващия стил на класически часовник Фосил.

Онлайн Магазини Fossil

Fossil във Fashion Days
Fossil в Obuvki.bg
Fossil в About You
Fossil в eMAG

публикувано на

публикувано в