Aboutyou.bg – Промоции, Намаления и Кодове за Отстъпки

Преди броени месеци Aboutyou вече стъпи и на българския пазар, стартирайки с масирани кампании по телевизията и интернет. Онлайн магазинът предлага маркови стоки с намалени цени на над 800 различни марки. Ето и актуалните промоции:

EPIC Sale

от 21 Октомври до 8 Ноември 2020
В периода от днес до 8.11.2020г. може да позлвате код ABOUTYOU за 20% допълнителна отстъпка при покупка над 60 лв.

В онлайн магазина ще намерите над 100 000 продукта, повечето от марките за добре познати и утвърдени на нашия пазар, но ще откриете и не малко премиум марки, известни на ценителите и хората, които пазрауват в чужбина.

Abaut You се позиционира на вече познатата у нас ниша на онлайн магазини предлагащи, мркова и премиум конфекция, чийто най-популярен, към момена, преставител е fashion days, obuvki.bg също се утвърдиха в нишата, но те предлагам само обувки и аксесоари.

About You стартираха с допълнителни отстъпки от обявените цени под формата на ваучери, както и безплатна доставка и забележете – безплатно връщане на продукти. Много примамливо, но за съжаление историята показва, че това няма да трае прекалено дълго време.

Концепцията на сайта е малко по-различна от тази на конкурентите си – главният акцент е на снимките на самите продукти и те заемат по-голямата част от екрана на усторйството с което разглеждате сайта.

About you разчитат до голяма степен и на инфлуенсъри, които да рекламират техните продукти. Не само това – те правят цялостна визия на техните инфлуенсъри и модели и Ви дават възможност с натискането на един бутон, да закупите цялата Визия на модела. Много удобно, на първо място и на второ, много често се случва да видите снимка на първа страница на определена марка или категория и да прекарате часове в сайта търсейки обувките или якето от снимката на модела, докато установите, че дори в момента тези артикули не се предлагат в сайта. Е ако пазарувате от About You, няма да имате този проблем.