Всички Промоции на Едно Място
Начало » Мода » Clarks – Промоции, Магазини и Информация

Clarks – Промоции, Магазини и Информация

Компанията „Clark International Ltd“ е популярна по целия свят като „Кларкс“. Тя е британска фирма за обувки. Създадена е през 1825 г. от братя Джеймс и Сайръс Кларк от малък провинциален град Стрийт, Съмърсет, Англия. Там и днес се намира централата на фирмата. Компанията има над 1000 магазини и предлага артикулите си по света, както на франчайзи, така и на трети страни, които дистрибутират продуктите.

Оторизирани Онлайн Магазини Предлагащи обувки Clarks

Clarks във Fashion Days
Clarks в Obuvki.bg
Clarks в About You
Clarks в eMAG

Clarks обувки от 1825 година

Историята на компанията започва, преди почти 200 години, когато Сайръс и Джеймс Кларк създали първите чехли от овча кожа. По онова времето, това станало революционен продукт, комбинацията от изобретение и изработка, която съхранила основата на това, което създавали и занапред.

Така до наши дни са достигнали продукти, а всеки чифт се създава, благодарение на модерните техники, технологии и съвременни материали. Всичко това помага на компанията да достави съвършенство, пригодено за съвременния свят.

Пионери и новатори

От самото начало до наши дни брандът Clarks мислил по различен начин. Така и създавал нещата по различен начин. От чехлите, дело на Сайръс и Джеймс Кларк, през 1825 г. до първата в света обувка с форма на крак. От гамата обувки създавани специално за деца, до обувки за възрастни в най-големи размери. От иновативна подплата под стъпалото до бързото прототипиране и 3D печат. Блестящите идеи са това, което ги отличава от конкуренцията.

Експерт в обувките

Леонардо да Винчи определил човешкия крак като „шедьовър на инженерството и произведение на изкуството“. И, за да са уверени, че могат да се грижат за него по-добре от всеки друг, създателите на кларкс го издигат в култ. Те залагат на всеки детайл, като се започне от начина, по който се движи стъпалото по време на работа, почивка и игра. Обмислят, какво е необходимо, за да се поддържат краката здрави и щастливи. И това, което получават във всяко тяхно произведение е това, което правят – перфектните обувки за вас!

Иконични обувки

Днес Clarks имат над 22 000 стила обувки, които предизвикват революция и пленяват различните поколения.

Емблематичните модели на Clarks съхраняват своята привлекателност и продължават до днес, независимо, какво е предназначението им. Създадени са Nature, новаторски хибриди, който дебютират в края на 80-те години на миналия век. Те са преработени, наскоро, за да се преродят в иновация и модерна класика днес.

За кого са предназначени обувки Кларкс

Сега и вие може да освежите колекцията си от обувки с класически стилове Clarks. С толкова разнообразен избор за мъже и жени, със сигурност ще откриете нещо, което да се съчетае с вашите любими тоалети.

Най-новите дизайни на сезона ще освежат всеки гардероб. Пазарувайте обувки Clarks в неутрални цветове или дори ярки, живи тонове, за да смесите нещата.

Търсите Дамски Обувки

Вижте задължително моделите ботуши, за да посрещнете есенния и зимния сезон. Класическите високи ботуши винаги са в модната тенденция. Не забравяйте да разгледате и по-ниските модели ботушите и боти до глезените. Поддържайте тоалета с обувки с плоска пета или предизвикайте погледите с дизайн обувки на високи токчета.

Време е за подготовка за по-топло време

Набавете си няколко чифта сандали, за да покажете педикюра през лятото. Ако обичате спорта, потърсете маратонки с оптимална подкрепа. И не забравяйте универсалните модели с неповторим стил.

Ако сте се отправили към морето, не забравяйте да вземете някои чифт джапанки. Ако търсите изчистен стил и дизайн за работа Oxfords и Лофери са чудесни идеи за офиса. Актуализирайте външния си вид със съвременен дизайн.

Независимо, дали пазарувате дамски или мъжки модели, със сигурност ще постигнете резултат със селекция обувки Clarks.

Винаги ще получите перфектното прилягане към вашия стил и крак!

Открийте най-новите тенденции в мъжките и дамските обувки на Clarks. Моделите са от интелигентни и стилни до ежедневни и за всеки сезон. Тях може да пазарувате онлайн.

Представителство на Кларкс има в страни по целия свят: България, Австрия, Дания, Белгия, Чехия, Финландия, Унгария, Франция, Германия, Естония, Гърция, Литва, Латвия, Люксембург, Малта, Португалия, Холандия, Словакия, Балеарските острови и Испания.

Онлайн Магазини Предлагащи обувки Clarks

Clarks във Fashion Days
Clarks в Obuvki.bg
Clarks в About You
Clarks в eMAG

публикувано на

публикувано в