Samsung 40K5502 Smart Full HD Tелевизор на промоция в EMAG

От днес до 17 Февруари от емаг пускат  40 инчовият Smart телевизор  Samsung 40K5502 на промоционална цена от 729 лв. 

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ  СЕГА

Ето и малко по-подробна информация за телевизора:

Лед телевизорът Samsung 40K5502 предлага по-добри цветове и изображение, с помощта на Wide Colour Enhancer технология използваща специален алгоритъм, значително подобрява качеството на картината, а разликата е видима и за не професионалисти в областта, телевизорът ще ви покаже цветовете такива каквито те са предвидени да бъдат от режисьора на любимия ви филм.

Друга технологя наречена Ultra Celan View, Пък анализира съдържанието и с помощта на филтри намаля нивото на шума в картината, по този начин дори и източникът на видео да не е Full HD, пак ще видите разлика в изображението, спрямо обикновен телевизор.

Този смарт телевизор има Dolby Digital Plus система за озвучение със стерео звук осигурен от две тонколони по 10 вата. Диагоналът на екрана 40 инча – 101 сантиметра, което е перфектната големина за телевизор, който ще се използва в хола или дневната. Изображението е Full HD с резолюция 1920×1080 пиксела.

Телевизор Samsung 40K5502 има вграден цифров тунер и мултимедиен плеър, за възпроизвеждане на различни видео формати и снимки.

Достъп до интернет може да бъде осъществен от Wireless Lan, телевизорът има вграден браузър и различни приложения за пълно забавление.

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ СЕГА