Skechers – Намаления, Магазини и Информация

Марката Skechers е основана през 90-те години и обособена е като бранд през 1992 г. от Робърт Гренбърг и неговия син Майкъл. Първоначално компанията се занимавала само с внос на европейски марки, но скоро създава собствена линия за обувки, наречена Skechers Sport Utility Shoes.

Skechers допринася, за изясняването на американския стил от 90-те години, наред с други неща. И въпреки, че салонът на този бранд е създаден едва през 1995 г., се радвал на голям интерес, сред потребителите. Брандът е предлаган в магазините за продажба на обувки от няколко марки.

Оторизирани Онлайн Магазини

Виж Находките на Skechers във Fashion Days

Виж Намаленията на Skechers в Obuvki.bg

Какво се крие зад успеха на Skechers?

Марката никога не се е опитвала да се конкурира с гиганти като Nike. Вместо това тя решава да разработи зона, която не е наблюдавана досега – хора, които търсят спортни обувки, но които нямат нищо общо със спорта. Маратонки Skechers са идеалните обувки за всеки!

Маратонки Skechers или истински ботуши

Ако трябваше да опишем марка с няколко думи, описанието на Skechers би звучало така: Добри обувки на разумни цени.

Тази философия ръководи Skechers от самото й създаване. Бранд, в който ще откриете модерни маратонки – както за мъже, така и за жени. Сред тях ще намерите и други обувки със спортен характер, но които не са предназначени за конкретни спортове. Въпреки, че спекулира по различен начин, Skechers никога не се е опитвала да превземе клиенти от спортни гиганти като Nike или Adidas. Вместо това, тя се съсредоточава, върху създаването на ежедневни обувки със спортна атмосфера и разчита на младите клиенти и търсенето на нишови решения, които не се приписват на нито една топ марка. Ето, защо брандът Skechers ни предлага модерни обувки, на много изгодни цени – в сравнение с други спортни титани.

Спортни обувки Skechers – готини и удобни

Skechers са подготвили впечатляваща колекция от спортни обувки за жени и мъже. Този тип обувки са тези, които никога няма да излязат от модната сцена. Те носят дух и стил, и винаги са подходящ избор не само за ходене на фитнес, но и за ежедневно облекло през деня, разходка в парка или излизане с приятели.

Как да съчетаете спортните сандали Skechers

Сандалите са идеални за горещите летни дни, като в същото време са много удобни и универсални. Може да съчетаете чифт спортни сандали Skechers с рокли или поли, както и с шорти или дънки. Днес, дори онлайн може да намерите сандали Skechers за жени, мъже или деца, предлагани в различни цветове и размери.

Бели маратонки Skechers – „MUST-HAVE“ за всеки гардероб

Има ли нещо по-удобно от подходящ чифт маратонки? Разбира се, че не! Ако те са бели, тогава определено може да се гордеете с избора си. Белите маратонки са може би най-универсалният елемент на облеклото, който може лесно да бъде интегриран във всеки тип облекло.

Носете чифт бели кецове с чифт дънки или къси панталони и ще получите перфектно облекло за всеки ден, ежедневно и за навън.

Магазини на Skechers в България

София

Skechers
Ground Level, бул. „Цариградско шосе“ 115z
088 618 0558
Работно Време: от 10:00 до 22:00

Skechers
Парадайс център
бул. „Черни връх“ 100
089 442 2070
Работно Време: от 10:00 до 22:00