Промоция на Мултикукъри

Популярните напоследък мултикукъри са мечта на всяка домакиня – готвите лесно, без да се налага да прекарвате часове върху печката, само нарязвате продуктите и ги слагате в мултикукъра, но след като сте попаднали на тази страница знаете за предимствата на този чудесен уред, затова ще преминем към промоциите на мултикукъри:

Виж Всички Мултикукъри на Промоция

Мултикукъри в Акция Спрямо Производител:

Multicooker Philips в Промоция

Philips е доказана марка в производството на домакински електроуреди и за никой не е тайна, че марката е една от предпочитаните от домакините за мултикукъри. Може да закупите уред на промоция за под 200 лв.

Мултикукъри Tefal

Мултикукърите на Tefal ще Ви предложат интелигентни програми, богат набор от функции, включително отложен старт и запазване на храната топла след приключване на програмата. Имат оптимален капацитет и гарантирано качество.

Slow Cookers Crock-Pot в Промоция

Английската марка Crock-Pot е лидер в слоу кукърите – уредите, които приготвят храната изключително бавно, хабят малко електроенергия, а благодарение на дълготрайния период на готвене всички съставки са смесени отлично и вкусът е неповторим.

Multicooker Bosch в Промоция

Bosch е еталон за немско качество и прецизност, мултикукърите Bosch със сигурност не са изключение от правилото. Стилен дизайн, удобни функции и надеждност.

В зависимост от функциите и модела на уреда, който сте избрали, може дори да пържите или да готвите под налягане, което освен улеснение ще Ви спести и място в кухнята от допълнителни уреди.

Едно от най-големите предимства на този тип уреди е фактът, че готвите без да пържите, а благодарение на дълготрайният и бавен процес на готвене, храната става изключително вкусна.

Какво да съобразите при избор на мултикукър

Освен марката, която определено има значение, вземете предвид, фунцкиите на уреда – ако не възнамерявате да ползвате определена функция, то няма смисъл да плащате повече за нея и спокойно може да се ориентирате към предходен модел, който обикновено е с по-малко функции.

Друг важен фактор при избор на мултикукър е неговият обем – ако сте четиричленно семейство то определено трябва да изберете уред с по-голям капацитет, който съответно ще е и по-скъп. Ако възнамерявате да готвите за Вас и половинката Ви, определено се ориентирайте към по-малките модели, които освен пари ще Ви спестят и място в кухнята.

Ако сте се ориентирали към уред, който има функция готвене под налягане и възнамерявате да я използвате, то определено заложете на изпитана марка, макар и да струва малко повече.

Докато сме на темата безопасност ще споменем, че е добре капакът да има функция заключване.

И накрая, ако не сте намерили търсената марка, Ви предлагаме да видите всички мултикукъри в промоция:

Виж Всички Мултикукъри на Промоция