Fashion Days – Виж актуалните Промоции

Fashion Days – Виж актуалните Промоции
4 (80%) 1 vote

Fashiondays е един от най-популярните сайтове за модни находки в България, предлагащ дизайнерски дрехи с гарантиран произход на изгодни цени, винаги може да откриете любимата си марка с намаление.

Виж Актуалните Промоции във Fashion Days Тук

 

Каквое добре да знаем за промоциите във Fashion Days?

Най-големите намаления в магазина ще откриете в края и началото на всеки сезон – пролет, лято, есен и зима. Но много често се правят и така наречените „Mid Season Sales“ – през които по време на конкретния сезон ще може да се възползвате от още по-големи намаления на любимите си брандове.

През последната една година със започването на всеки месец, стана традиция от магазина да правят намаления под мотото „Hello May“ – например, като подобна кампания се провежда всеки месец.

Информаци за Fashion Days

Fashion Days е основана през 2009г от двама швейцарски предприемачи, които вярват в модата и електронната търговия като способи, променящи живота. Първоначално брандът е затворен клуб, който предлага ограничени количества и временни кампании на регистрирани потребители, но в последствие преминава към модела на отворения онлайн магазин с богат асортимент от предлагани продукти. Това е правилна крачка за бранда, която го прави много по-популярен

През 2014г Fashion Days стартира собствения си моден бранд ZEE LANE, а заедно с него и успешни приложения за iPad и Android. На следващата година компанията става част от eMAG Group след доста сложен технически процес, а миналата година двете компании сляха своите онлайн платформи, с което Fashion Days излезе и на офлайн пазара.

Днес Fashion Days е номер едно модна платформа в България, Румъния и Унгария, като предлага над половин милион продукта и огромно разнообразие от марки в своя онлайн магазин и на мобилните си приложения. Магазинът продава много оригинални дрехи, обувки и аксесоари на световноизвестни марки като Adidas, Guess, Armani, Nike, Converse и други. Предлаганите модели и марки обхващат всички модни стилове и всеки може да намери по нещичко за себе си.

Брандът е изградил стабилни партньорства с големите марки и всичките продукти, които се предлагат в магазина, са с гарантиран произход от производителя.

Ежедневно в своя блог The Daily Issie, брандът предлага на посетителите си съвети на тема стил и красота директно от модните специалисти на Fashion Days. Там може да научите и за най-новите тенденции в модата.

Fashion Days редовно предлага на своите клиенти големи намаления на избрани стоки и колекции, за които информира чрез онлайн бюлетин и мобилните си приложения. Онлайн магазинът работи без почивен ден, а закупените стоки могат да бъдат върнати в срок от 30 дена. Предлага различни начини на плащане и бърза доставка, както и опция за безплатна доставка при определени условия.

Условия за Връщане:

От Фешън Дейс предлагат 30 дни срок за връщане на закупен от вас продукт в оригиналната му опаковка и с етикети, като трябва да се заплати такса от 3 лв. за всеки генериран формуляр за върната стока. В зависимост от начина на плащане – наложен платеж или кредитна/дебитна карта варите ще бъдат върнати в рамките на дни в съответната кредитна/дебитна карта или по банков път при наложен платеж.