Fashion Days – Виж актуалните Промоции

Fashiondays е един от най-популярните сайтове за модни находки в България, предлагащ дизайнерски дрехи с гарантиран произход на изгодни цени, винаги може да откриете любимата си марка с намаление.

Епични Оферти

от 15 до 31 януари 2023
(днес е 1 април - събота )
BLING-BLING DAYS Любов до последната находка! Кампанията се провежда в периода от 15.01.2023 г. до 31.01.2023 г., или до изчерпване на наличните количества. Някои артикули са с остатъчни бройки.

Fashion Days за Жени

Открийте колекциите на Fashion Days за Жени включващи над 100 различни бранда 30, от които премиум. С всяка поръчка получавате 30-дневен период на връщане и проверка на пратката преди заплащане.

Виж Офертите за Жени във Fashion Days

Спортни Дрехи за Жени

Вижте спортните дрехи за жени тук

Fashion Days за Мъже

Открийте модните колекциии на Fashion Days за мъже включващи над 100 различни бранда 20, от които премиум. С всяка поръчка получавате 30-дневен период на връщане и проверка на пратката преди заплащане.

Виж Офертите за Мъже във Fashion Days

Спортни Дрехи за Мъже

Вижте спортните дрехи за мъже тук

Какво е добре да знаем за промоциите във Fashion Days?

Най-големите намаления в магазина ще откриете в края и началото на всеки сезон – пролет, лято, есен и зима. Но много често се правят и така наречените „Mid Season Sales“ – през които по време на конкретния сезон ще може да се възползвате от още по-големи намаления на любимите си брандове.

През последната една година със започването на всеки месец, стана традиция от магазина да правят намаления под мотото „Hello May“ – например, като подобна кампания се провежда всеки месец.

Информаци за Fashion Days

Fashion Days е основана през 2009г от двама швейцарски предприемачи, които вярват в модата и електронната търговия като способи, променящи живота. Първоначално брандът е затворен клуб, който предлага ограничени количества и временни кампании на регистрирани потребители, но в последствие преминава към модела на отворения онлайн магазин с богат асортимент от предлагани продукти. Това е правилна крачка за бранда, която го прави много по-популярен

През 2014г Fashion Days стартира собствения си моден бранд ZEE LANE, а заедно с него и успешни приложения за iPad и Android. На следващата година компанията става част от eMAG Group след доста сложен технически процес, а миналата година двете компании сляха своите онлайн платформи, с което Fashion Days излезе и на офлайн пазара.

Днес Fashion Days е номер едно модна платформа в България, Румъния и Унгария, като предлага над половин милион продукта и огромно разнообразие от марки в своя онлайн магазин и на мобилните си приложения. Магазинът продава много оригинални дрехи, обувки и аксесоари на световноизвестни марки като Adidas, Guess, Armani, Nike, Converse и други. Предлаганите модели и марки обхващат всички модни стилове и всеки може да намери по нещичко за себе си.

Брандът е изградил стабилни партньорства с големите марки и всичките продукти, които се предлагат в магазина, са с гарантиран произход от производителя.

Ежедневно в своя блог The Daily Issie, брандът предлага на посетителите си съвети на тема стил и красота директно от модните специалисти на Fashion Days. Там може да научите и за най-новите тенденции в модата.

Fashion Days редовно предлага на своите клиенти големи намаления на избрани стоки и колекции, за които информира чрез онлайн бюлетин и мобилните си приложения. Онлайн магазинът работи без почивен ден, а закупените стоки могат да бъдат върнати в срок от 30 дена. Предлага различни начини на плащане и бърза доставка, както и опция за безплатна доставка при определени условия.

Време за Доставка от Fashion Days

Обикновено поръчаните артикули биват доставяни в рамките на 2 до 3 работни дни. Като разбира се при големи кампании като черен петък, е възможно определено забавяне в следствие на големия обем поръчки.

Условия за Връщане:

От Фешън Дейс предлагат 30 дни срок за връщане на закупен от вас продукт в оригиналната му опаковка и с етикети, като трябва да се заплати такса от 3 лв. за всеки генериран формуляр за върната стока. В зависимост от начина на плащане – наложен платеж или кредитна/дебитна карта варите ще бъдат върнати в рамките на дни в съответната кредитна/дебитна карта или по банков път при наложен платеж.

9 Коментара

 1. Ивана
  • Мая
 2. Vasil Vasilev
  • stoyan
 3. Лиляна
  • Marti
 4. Марта
  • Анонимен
 5. Анонимен

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *