Grabo.bg Виж Всички Оферти в Грабо с Отстъпки до -80%

Грабо е прървият сайт за групово пазаруване в България, който само за няколко години създаде изцяло нов начин за пазаруване чрез ваучери, познат на всички българи. Ежедневно в grabo.bg може да намерите над 800 активни оферти с намаления достигащи до 80% от редовната цена, а ето и най-атрактивните от тях:

ВИЖ ВСИЧКИ ОФЕРТИ В ГРАБО

Офертите в Грабо по Категории:

Безспорно грабо се утвърди, като едно от предпочитаните места за закупуване на изгодна почивка или екскурзия именно за това ще поставим офертите за почивки в грабо на първо място:

Виж Всички Оферти за Почивка в България 

Виж Всички Оферти за Почивка в Чужбина 

Виж Всички Оферти за Хапване 

Екстремни Преживявания

Оферти за Разкрасителни Процедури 

Масажи и SPA 

Култура и Театри 

Забавление 

Спорт

Пазаруване 

За Дома 

За Колата 

За Децата 

Повече за Grabo и как работи сайтът

Грабо е създаден през 2010 година и в рамките на 7 години в сайта са били публикувани над 110 хиляди оферти, а закупените ваучери до момента са над 5,5 милиона - скоро бройката ще достигне броя на жителите на страната ни - всички тези внушителни цифри говорят сами за себе си, както и за мащаба на самия сайт.

Как работи grabo.bg? - Всеки ден в сайтът се публикуват оферти с ексклузивни отстъпки между 50 и 80% от редовната цена на продукта или предлаганата услуга. От сайта подбират едни от най-предпочитаните места за хапване, забавление, спорт, салони за красота, екскурзии, езикови курсове, екстремни изживявания, услуги за автомобила и още много любими неща предлагани на изкушаващи цени.

За да се възползвате от избраната от вас оферта трябва да закупите ваучер от grabo.bg , след като заплатите ваучера си в профила Ви (може да се регистрирате и със фейсбук) ще се появи ваучерът, който може да свалите и разпечатате или запазите в телефона си. Със запазения или разпечатан ваучер за отстъпка отидете до обекта за който сте закупили ваучера и го покажете на персоанала, веднага ще получите услугата или продукта, който сте заплатили.

Защо услугите в Грабо са толкова евтини?

Понякога намаленията са толкова големи, че чак предизвикват съмнение в потребителите, а причината за тези големи намаления е следната: грабо е много посещаван сайт и на ден стотици хиляди потребители разглеждат офертите в него, а бизнесът се нуждае от реклама и достигане до нови клиенти - именно grabo предлага на бизнеса възможността да получат клиенти заинтересовани от тяхната услуга, без да се налага да заплащат за рекламата което получават, заплащат само малък процент от стойността на ваучера. Другият голям плюс, който бизнесът получава е редовни клиенти - ваучерите са един вид безплатна мостра и ако клиентът остане доволен, ще посети съответния бизнес отново - това дава предимство и на вас потребителите, тъй като със всеки закупен ваучер вие ще получите качествено обслужване и в никакъв случай пренебрежително.

5 Коментара

  1. Симеон М.
  2. Теди
    • Иво
  3. Ивета
  4. Стоян

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *