Всички Промоции на Едно Място
Начало » Хранителни » Фантастико » ФАНТАСТИКО – Актуална Брошура

ФАНТАСТИКО – Актуална Брошура

Седмична брошура на Фантастико до 20 март 2024

от 14 до до 20 март 2024
(днес е 19 март – вторник )

Тази брошура е валидна за всички търговски обекти на Фантастико в София

Цените са валидни за периода на промоцията или до изчерпване на наличностите. Количествата са ограничени. Всички артикули са без декорация.  Всички цени са в български лева с включен ДДС.

Информация за Фантастико

Търговската верига Фантастико полага началото си в България през 1991г, когато на ул Оборище 72 в София отваря врати първият магазин под това име. От тогава компанията не спира да се разширява и развива, като днес в страната работят 40 супермаркета Фантастико. До 2006г всички магазини Фантастико се намират на територията на град София, но тогава веригата разширява своята инфраструктура и отваря първия си магазин извън столицата, в Кюстендил. През миналата година отвори врати и втори супермаркет извън София, в Елин Пелин, с търговска площ над 2200кв.м и инвестиция в проекта за повече от 7 милиона лв., с което са открити 70 нови работни места.

Магазините на веригата са изградени по най-модерните стандарти и нормативни изисквания в оборудването и обслужването. Обектите се отличава със своята модерна визия и интериор, които им придават уют и комфорт. Разполагат с банкомати, терминали за разплащане с международни и национални кредитни и дебитни карти и приемат талони и ваучери за храна. Много от магазините разполагат също с офиси и банки, застрахователни брокери, детски площадки, фото ателие, химическо чистене, кафенета, паркинг, кабелни оператори и каси на Easy Pay.

Фантастико дава работа на над 2400 служители, като на всеки един дава възможност за професионално развитие. Освен това се отдава и на спонсорство под различни форми, като подпомага фондации, домове за деца, спорта и други мероприятия с обществена значимост.

От 2004г насам веригата предлага в своите магазини четири собствени търговски марки, под които се произвеждат хранителни и нехранителни стоки, както и храни за животни. Това са именно ФФ вкус, ФФ дом, ФФ 4лапи и ФФ бутик. С тях компанията цели високо качество и ниска цена, като изключение прави ФФ бутик, която е по-скоро в по-високия ценови клас.

На всеки седем дни Фантастико издава своя специална рекламна оферта – Фантастико пост, в която веригата представя на своите клиенти различни продукти в промоция и с атрактивни цени.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

4 Отговори на “ФАНТАСТИКО – Актуална Брошура”

  1. stoyan

    Visitor Rating: 5 Stars

  2. Анонимен

    Visitor Rating: 3 Stars

  3. Аватарът на баба мара
    баба мара

    кога ще качите брошурата на фантастико от 14 април 2022

    1. Аватарът на stoyan
      stoyan

      Здравейте,

      Качваме брошурите вечерта преди да бъдат активни.

      Тъй като коментарът ви е от 11 април, предполагам, че искате да има възможност освен актуалната да видите възможно най-бързо и следващата брошура.

      В момента работим по тази функционалност и много скоро ще има и тази възможност.
      Поздрави!