Всички Промоции на Едно Място
Начало » Black Friday » Черен Петък 2018 – Информация и Дата на Black Friday през Ноември 2018

Черен Петък 2018 – Информация и Дата на Black Friday през Ноември 2018

Готови ли сте и в настроение за голямото пазаруване на Черен Петък 2018?

Ако се питате кога е черен петък 2018 г., на каква дата започва и къде са най-добрите оферти за изминалата година, попаднали сте на правилното място.

Събитието за чудовищно пазаруване, което започна някога в САЩ, е важна дата в календара за цял свят днес. На него хората намират изгодни сделки в подготовката си за Коледа и Нова година, пазаруват стотици подаръци изгодно.

Сега и вие може да откриете чудесни, вдъхновяващи предложения за цялото семейство!

BLACK Friday се превърна в глобален феномен, като купувачите по целия свят отчаяно искат да попаднат на най-добрите сделки.

Купувачи се борят по телевизията, конкурират се да купуват дребни стоки на „Черния петък“. Тук е моментът да вмъкнем, че онлайн магазините също предлагат много примамливи оферти без да се налага да се блъскате в навалицата и е много по-лесно и възможно да напазарувате находки, вместо в реален супермаркет.

На „Черния петък“ цените на онлайн магазините се понижават за 24 часа, с идеята да накарат хората да похарчат парите си, преди навечерието на Коледа.

Много магазини пускат подробности за продуктите си за продажба преди деня, а хората са информирани, какво могат да очакват в самия ден.

ВАЖНО: Именно затова, един ден преди събитието ( на 22 Октомври) на тази страница ще публикуваме най-примамливите оферти които са предложили онлайн магазините.

За целта трябва да бъдете подготвен и организирани и винаги да знаете какво искате преди началото на продажбите. Така ще избегнете ненужните разходи и изкушения.

Кога е черен петък 2018?

Тази година Черният петък се пада на 23 ноември 2018 година, ден след Деня на благодарността.

Традиционно, черен петък е денят след Деня на благодарността – американски празник, който се пада на четвъртия четвъртък през ноември.

Тази година събитието се пада в петък, 23 ноември 2018 г.

За отбелязване на тържествата, търговците на дребно са склонни да предложат различни дни на отстъпка през цялата седмица.

Ползата от пазаруването в онлайн платформи, са в това, че на едно място може да намерите всичко необходимо за всеки член на домакинството.

В изминалите няколко години, поради големите успехи на черните петъци, пазаруването започна да се изтегля един ден по-рано. Така по традиция да продължава един ден след приключване на официалния BLACK Friday.

Някои онлайн магазини дори удължават значително срока му, в порядъка на седмица.

Тук може да разгледате и последни дати на черен петък:

Черният петък 2015 е в петък, 2 ноември 2015 г.

Черният петък 2016 е в петък, 25 ноември 2016 г.

Черният петък 2017 е в петък, 24 ноември 2017 г.

А от тук да се информирате за бъдещи дати за BLACK Friday:

Черният петък 2019 е в петък, 29 ноември 2019 г.

Черният петък 2020 е в петък, 27 ноември 2020 г.

Черният петък 2021 е в петък, 26 ноември 2021 година

Черният петък 2022 е в петък, 25 ноември 2022 година

Черният петък 2023 е в петък, 24 ноември 2023 година

Надяваме се тази информация да ви е била полезна, както и препоръките за грандиозните оферти на Emag!

Приятно пазаруване!

публикувано на

публикувано в