eMAG Черен Петък 2022 – Black Friday Информация и Дата на Събитието

Кога ще се проведе Черен Петък (Black Friday) през 2022 година?

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК в еМАГ Приключи на 18 Ноември 2022- Актуални Black Friday Промоции в Други Магазини:

от 25 до 27 Ноември 2022

Black Friday в Parfium.bg ПРОДЪЛЖАВА!

от 21 до 28 Ноември 2022

Black Friday седмица в The Body Shop с намаление 25% на всичко!

от 21 до 30 Ноември 2022

ЧЕРЕН ПЕТЪК В ALLEOP

Crazy Days

от 19 до 23 Ноември 2022
Crazy Days в емаг – време е за луди оферти само ден след черният петък:

ОФЕРТИ за eMAG Black Friday 2022:

Офертите са валидни само за 18 Ноември 2022 и до изчерпване на количествата, за по-голям шанс за покупка Ви съветваме, предварително да добавите желаните продукти във Вашата количка:

Черният петък се провежда през Ноември всяка година (обикновено последният петък от месеца, тази година датата се пада 28 Ноември), въпреки това, eMAG BALCK FRIDAY ще се проведе седмица по-рано, а именно на:

Tогaва са и най-големите отстъпки през годината, именно за това предизвиква най-голям потребителски интерес.

Запазете, тази страница, защото няколко дни преди 18 ноември, ще публикуваме тук предварително някои от най-примамливите оферти, от които ще може да се възползвате на черен петък 2022, офертите ще се добавят поетапно, затова посещавайте страницата по-често.

Черният петък е денят с най-големи намаления през годината и определено предпочитан ден за пазаруване, който бележи началото на Коледното пазаруване – дойде времето да обявим и точната дата на събитието в  ЕМАГ, тази година Black Friday ще се проведе в еМАГ на 18 Ноември 2022.  в Кампанията потребителите ще могат да открият избрани оферти в разнообразие от категори – телевизори,  мобилни телефони, електроуреди, електроника, мода и др. :

Black Friday e организиран от eMAG за първи път през 2013, събитието набира популярност и през изминалата 2022 година се радва на особен интерес сред потребителите – сайтът е посетен от над 2.69 милиона потребителя, а регистрираният оборот е бил за над 55,9 милиона лева.

История на Black Friday – от къде тръгва традицията?

Традицията Черен Петък тръгва от САЩ. Черният петък е петъкът след деня на Благодарността, и се провежда в края на месец Ноември. Black Friday бележи началото на голямото коледно пазаруване и денят с най-големи намаления през цялата година.

Магазините отварят от ранни зори, а понякога и точно в 00:00 часа през нощта на четвъртък срещу петък, за да могат да поемат тълпите от чакащи хора, жадни за намаления. Разбира се най-примамливите артикули се изчерпват бързо, затова първите печелят най-много. В последствие Black Friday кампании тръгват и по онлайн магазините в страната.

В България от няколко години се провеждат черен петък кампании, но най-масовите от тях са в интернет, а именно в големите търговци като емаг. Ако търсите подарък за Коледа, то определено проверете намаленията в кампанията черен петък на ЕМАГ .

За да сте сигурно, че ще грабнете най-доброто намаление е необходимо:

Първо: Да знаете точно какво искате – ако не знаете какво търсите, докато разглеждате примамливите намаления, продуктите се изчерпват и най-често, желаният от вас артикул свършва под носа ви. Ето защо е важно да знаете какво търсите и предварително да сте проучили цената му в обикновен ден.

Кога е точната дата на Черния Петък в ЕМАГ тази година? 

През 2022 кампанията „емаг черен петък“ ще се проведе на 18 Ноември, а намаленията ще продължат до края на деня, но не забравяйте, че всяка една оферта е до изчерпване на количествата.

Какви Оферти да Очакваме на Черния Петък 2022?

На 18 Ноември ще може да се възползвате от оферти в разнообразие от категории като:  мобилни телефони, мода, телевизори,  електроника,  малки и големи електроуреди, артикули за спорт,  продукти за дома и градината, за детето, здраве и хигиена, и още много други. От еМАГ препоръчват на клиентите си, предварително да направят списък с избрани от тях продукти за да могат да поръчат лесно и бързо, по време на Черния Петък, ако тези продукти са чат от кампанията, тъй като всички оферти ще са до изчерпване на количествата.

small-stroke

ВИЖ  ОФЕРТИТЕ в еМАГ

4 Коментара

  1. Какво значение има
    • stoyan
      • Anna
        • stoyan

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *