eMAG Черен Петък 2020 – Black Friday Информация и Дата на Събитието

Кога ще се проведе Черен Петък (Black Friday) през 2020 година?

Череният петък се продвежда през Ноември всяка година, обикновено последният петък от месеца. Тази година обаче, подобно на миналата ще се проведе седмица по-рано, а именно на:

ДНЕС на 20 Ноември 2020

Черен Петък 2020

от 20 до 20 Ноември 2020
Черният Петък ще се проведе на 20 ноември 2020:

Ето и Предварително разкритите оферти за Black Friday 2020

Офертите са с ограничена наличност

Лаптоп HP 15-db1033nq, 15.6″, RAM 8GB, SSD 512GB, черен – на цена 599,99 лв.

Тенджера под налягане Tefal Secure 5 NEO, 6 литра – на цена 69,99 лв.

Телевизор LED Star-Light, 32″ (80 см), HD – на цена 129,99 лв.

Смартфон Samsung Galaxy M11, двоен SIM, 32GB, 4G, металическо синьо – на цена 199,99 лв.

Топ матрак Sweet Lavender Ted, 160×200 см – на цена 59,99 лв.

Пералня Heinner HWM-6010VA++, 6 кг, 1000 об./мин., клас A++, система Eco Logic – на цена 259 лв.

 

Черният петък е денят с най-големи намаления през годината и определено предпочитан ден за пазаруване, който бележи началото на Коледното пазаруване – дойде времето да обявим и точната дата на събитието в  ЕМАГ, тази година Black Friday ще се проведе в еМАГ на 20 Ноември 2020.  в Кампанията потребителите ще могат да открият избрани оферти в разнообразие от категори – телевизори,  мобилни телефони, електроуреди, електроника, мода и др. :

Black Friday e организиран от eMAG за първи път през 2013, събитието набира популярност и през изминалата 2019 година се радва на особен интерес сред потребителите – сайтът е посетен от над 2 милиона потребителя, а регистрираният оборот е бил за над 40 милиона лева.

История на Black Friday – от къде тръгва традицията?

Традицията Черен Петък тръгва от САЩ. Черният петък е петъкът след деня на Благодарността, и се провежда в края на месец Ноември. Black Friday бележи началото на голямото коледно пазаруване и денят с най-големи намаления през цялата година.

Магазините отварят от ранни зори, а понякога и точно в 00:00 часа през нощта на четвъртък срещу петък, за да могат да поемат тълпите от чакащи хора, жадни за намаления. Разбира се най-примамливите артикули се изчерпват бързо, затова първите печелят най-много. В последствие Black Friday кампании тръгват и по онлайн магазините в страната.

В България от няколко години се провеждат черен петък кампании, но най-масовите от тях са в интернет, а именно в големите търговци като емаг. Ако търсите подарък за Коледа, то определено проверете намаленията в кампанията черен петък на ЕМАГ .

За да сте сигурно, че ще грабнете най-доброто намаление е необходимо:

Първо: Да знаете точно какво искате – ако не знаете какво търсите, докато разглеждате примамливите намаления, продуктите се изчерпват и най-често, желаният от вас артикул свършва под носа ви. Ето защо е важно да знаете какво търсите и предварително да сте проучили цената му в обикновен ден.

Кога е точната дата на Черния Петък в ЕМАГ тази година? 

През 2020 кампанията „емаг черен петък“ ще се проведе на 20 Ноември, а намаленията ще продължат до края на деня, но не забравяйте, че всяка една оферта е до изчерпване на количествата.

Какви Оферти да Очакваме на Черния Петък 20 Ноември 2020?

На 20 Ноември ще може да се възползвате от оферти в разнообразие от категории като:  мобилни телефони, мода, телевизори,  електроника,  малки и големи електроуреди, артикули за спорт,  продукти за дома и градината, за детето, здраве и хигиена, и още много други. От еМАГ препоръчват на клиентите си, предварително да направят списък с избрани от тях продукти за да могат да поръчат лесно и бързо, по време на Черния Петък, ако тези продукти са чат от кампанията, тъй като всички оферти ще са до изчерпване на количествата.

small-stroke

ВИЖ  ОФЕРТИТЕ ЗА BlACK FRIDAY в еМАГ

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *