Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Лаптопи » Лаптопи Apple MacBook в Промоция

Лаптопи Apple MacBook в Промоция

Лаптопи Apple – Специални Оферти

Лаптопи Apple в промоция днес – 29 март – петък 2024

-%
Вижте всички Лаптопи Apple участващи в кампании или специални оферти за днес – 29 март – петък 2024. Провери наличност и цена тук:

Лаптопите на Apple, Macbook съчетават в себе си ненадминат дизайн, съчетан с потребителско изживяване и производителност. Те са леки като въздух и бързи като вятър. Новите модели са с тегло от около 1.2 кг. Освен леки те са и много тънки, което е още един плюс към мобилността.

Промоция на Apple Macbook по Модели

Лаптопи MacBook Air в Промоция

Новите MacBook Air са леки като въздух и бързи като вятър. Тънкият MacBook Air е по-мощен от всякога, благодарение на до два пъти по-добрата производителност на процесора. Изработен от 100% алуминии корпусът с клиновиден дизайн изглежда повече от стилно, а батерията издържа цял ден.

Лаптопи MacBook Pro в Промоция

MacBook Pro Серията вдига производителността на ново ниво. Предлага се в два диагонала на екрана 13 инчов и 16 инчов. Оборудвани със супер бързи процесори, Retina дисплей и графика от следващо поколение те са подходящи за кодиране (може да пуснете няколко виртуални машини едновременно), Видео монтаж, Обработка на фотографии, Аудио обработка и дори Гейминг.

MacBook Air: Легендарен, Ултра-тънък и Високопроизводителен Лаптоп

МакBook Air, легендарният лаптоп на Apple, е един от най-тънките и леките ултрабуци на пазара. Неговата внушителна мощност и елегантен дизайн се допълват от върховите операционни системи на Apple, които предлагат уникално потребителско изживяване. Статията ще ви запознае с основните характеристики на MacBook Air.

Дизайн

MacBook Air е истинско произведение на изкуството в света на лаптопите. Елегантният му алуминиев корпус, впечатляващият Retina дисплей със закръглени ъгли и богатата цветова гама правят всяка работа с него наслада за очите. МакBook Air тежи само 1.29 кг (за 13 инчовият вариант, и 1.51 кг за 15 инвовият вариант) което го прави идеален за пътуване и работа на път.

Производителност модели MacBook Air 2024

През 2024 може да закупите 3 основни варианта лаптопи MacBook Air:

В Сърцето на MacBook Air е силният M1 или M2 чип на Apple, който предлага бързина и ефективност. С М1 чип може да закупите 13 инвов Air, а с по-новият M2 чип може да закупите както 13 инчов така и 15-инчов модел MacBook Air. (общо 3 варианта)

Процесорът за всички конфигурации е 8-ядрен CPU, а графичният процесор – GPU може да бъде 8-ядрен GPU за лаптопите с M1 чип, а тези с M2 чип могат да бъдат конфигурирани с до 10 ядрен GPU и за двата варианта 13 и 15 инча. Това позволява на устройството да работи бързо и безпроблемно, дори при най-тежките задачи и приложения. Памет – 13 инчовият лаптоп с M1 чип имадо 16 GB обединена памет, а двата лаптопа с чип M2 могат да се конфигурират с до 24 GB обединена памет. Паметта за съхранение на диска и за трита модела е до 2 TB – което е повече от достатъчно за всичките Ви снимки и приложения.

Батерия

MacBook Air се отличава с дълготрайна батерия, която може да издържи до 18 часа при нормална употреба. Това означава, че може да работите, гледате филми или играете игри през целия ден без да се притеснявате за търсенето на зарядно устройство.

Операционна Система

MacBook Air работи с macOS – операционната система на Apple, която е изключително надеждна, интуитивна и безопасна. С macOS можете да използвате приложения от App Store, да работите по-продуктивно и да се наслаждавате на потребителския интерфейс, който е прекрасно интегриран с хардуерния дизайн на Apple.

Цена

MacBook Air може да е по-скъп от повечето ултрабуци, но качеството, производителността и дизайнът, които получавате за цената, са безспорно върхови.

Заключение: MacBook Air е перфектният избор за тези, които търсят ултра-портативен лаптоп, който съчетава изключителен дизайн, висока производителност и продължително време на работа на батерията. Хармонията между хардуер и софтуер, както и елегантният му външен вид, правят MacBook Air лидер в своя клас.

публикувано на

публикувано в