Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Лаптопи » Лаптопи Dell в Промоция

Лаптопи Dell в Промоция

Лаптопи DELL – Специални Оферти

Лаптопи DELL в промоция днес – 29 март – петък 2024

-%
Вижте всички Лаптопи DELL участващи в кампании или специални оферти за днес – 29 март – петък 2024. Провери наличност и цена тук:

Виж Всички Лаптопи Dell в Промоция

Американската марка Dell е извоювала името и да стане синоним на качество и престиж що се отнася до лаптопите. Компанията е основана преди около 40 години и през това време се е наложила в съзнанието на домашния потребител по целия свят, като предпочитан избор за лаптопи или компютър.

Моделите лаптопи, които Dell Предлага са ежедневният избор Inspiron, малко по-високият клас – XPS Performance, гейминг сериятa – G Series и гейминг серията от най-висок клас – Alienware. За да видите днешните промоциите на всяка една от сериите, последвайте съответния линк:

Промоции на лаптопи от серията Dell Inspiron

Серията Inspiron има за мото „Everyday Essentials“ – Или всичко от което ще имате нужда при ежедневно ползване на лаптоп. Тя предлага Лаптопи с най-новите процесори, оборудвани с достатъчно портове и връзки, както и всичко необходимо за ежедневните ви дейности.

Промоции на лаптопи от серията Dell XPS – Performance

Серията XPS – Performance ще Ви предложи най-доброто изживяване Лаптопите XPS и 2-в-1 са прецизно изработени с първокласни материали и разполагат с ярки дисплеи за най-добро визуално изживяване. XPS предлага производителността, която изисквате в дизайна, който жадувате.

Промоции на Gaming Лаптопи Alienware

Лаптопи от серия Alienware на Dell са най-мощните игрални лаптопи във Вселената на Dell. Сега с процесори Intel®Core i5 и i7, двойна графика и дълготраен живот на батерията за интензивно преживяване по време на игра.

Лаптопи в Промоция Dell Серия G – Gaming

Игрални лаптопи – серия G Проектирани да отговори на нуждите на производителността на тези, които са нови за компютърните игри, или тези с ограничен бюджет, но все пак запалени по гейминга.

публикувано на

публикувано в