Всички Промоции на Едно Място
Начало » Хранителни » LIDL » ЛИДЛ – Актуална Брошура на LIDL

ЛИДЛ – Актуална Брошура на LIDL

Промоционална брошура на LIDL валидна до неделя – до 24 март:

от 18 до 24 март 2024
(днес е 19 март – вторник)

Този промоционален каталог е валиден за всички търговски обекти на LIDL България, в следните градове:

София, Бургас, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, Враца, Габрово, Гоце Делчев, Димитровград, Козлодуй, Горна Оряховица, Кърджали, Ловеч, Луковит, Монтана, Панагюрище, Пазарджик, Петрич, Перник, Петрич, Пловдив, Провадия, Търговище, Равда/Несебър, Разлог, Разград, Русе, Силистра, Смолян, Сливен, Севлиево, Стара Загора, Харманли и Ямбол.

Всички цени са в лева и с включен ДДС. Предложенията са валидни за посочения период или до изчерпване на наличните количества. Възможно е поради ограничени количества някои артикули да бъдат изчерпани още в първия ден на търговската акция. Продуктите се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5бр. на клиент). Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Лидл не носи отговорност за допуснати печатни грешки в тази брошура.

Информация за LIDL

Първият магазин с марката LIDL отваря врати през 1973г в немския град Лудвигсхафен с трима служители и 500 продукта асортимент. Днес LIDL е лидер в Европа и четвърти в света в търговията с бързооборотни стоки на дребно. Компанията оперира в 27 държави и разполага с над 10 000 магазина и 110 регионални центрове в Европа. През миналата година Лидъл направи важна крачка в своето развитие, като стъпи и на американския пазар.

В България, Лидъл поставя началото на своя успех на 25 ноември 2010г, когато в един ден са открити 14 магазина в 11 български града. Днес компанията разполага с 86 магазина в 45 града и продължава да се разширява, като инвестира във все повече обекти.

LIDL залага на практичност, ясни и опростени структури в управлението, справедливост, колегиалност и отговорност в работата. Приоритет на компанията са доволните клиенти, като за целта предлага удобна стокова подредба, богат асортимент, разнообразие от собствени марки и най-доброто съотношение между качество и цена.

Компанията предлага едни от най-добрите условия за работа, добро заплащане и атрактивен социален пакет на своите служители.

Лидъл може да се похвали, че продава постоянно продукти на български фирми, които се зареждат в магазините на веригата в чужбина, като общият им задграничен оборот за 2017г възлиза на над 5 милиона лева.

LIDL България предлага на своите клиенти редовни промоции на голямо разнообразие от стоки, както и организира промоционални тематични седмици, като например азиатска кухня, зимно облекло, инструменти и т.н. Редовно организира благотворителни кампании и инициативи. Веригата полага и големи усилия в друга област – опазването на околната среда и биоразнообразието.

ЛИДЛ е носител на 7 отличия Best Buy за най-добро съотношение цена-качество за над 500 продукта от гамата му, носещи собствената му марка в България.

Предстои да отвори втори логистичен център в с. Кабиле, Ямбол, като фирмата продължава да инвестира в нови обекти и да внедрява иновации с грижа за служителите, клиентите и околната среда.

публикувано на

публикувано в