Всички Промоции на Едно Място
Начало » Още » Игри » Лукойл Подарява PORSCHE Cayenne Diesel Platinum Edition

Лукойл Подарява PORSCHE Cayenne Diesel Platinum Edition

PORSCHE Cayenne Diesel Platinum Edition – най-новата голяма награда в играта на бензионстанции Лукойл

Рекламната промоция на Лукойл стартира на 13 февруари 2017г. и е с продължителност до 14 май 2017г., включително. Лесно можете да я откриете, изписвайки – „Влез в ЛУКОЙЛ Клуб – спечели PORSCHE Cayenne“.

Всички правила и условия за участие в играта бихте могли да откирете на адрес club.lukoil.bg – публично достъпни и детайлно описани. В промоцията вземат участие всички бензиностанции от веригата Лукойл, на територията на република България.

Необходимо условие, за спечелването на PORSCHE Cayenne Diesel Platinum Edition както и ДВАТА ЛУКСОЗНИ ПАКЕТА ПОДАРЪЦИ от PORSCHE е единствено регистрирането на клубната карта „Лукойл клуб“. Спечелването на големите награди в томболата не е обвързано с покупка или зареждане на гориво от бензиностанции Лукойл. Единствено е нужно да регистрирате своята клубна карта.

За всички останали по-малки награди, описани в условията на промоцията, клиентът е необходимо да регистрира своята клубна карта „Лукойл клуб“, а също така и да е заредил горива или направил покупки на стойност минимум 50 лв. От бензиностанции Лукойл.
Клубната карта „Лукойл Клуб“ е напълно безплатна, както и нейната регистрация и може да бъде получена от всички бензиностанции Лукойл, при поискване. Необходимо условие за активирането й е попълването на бланка със следните данни:

– Име и Фамилия (съгласно лична карта)
– Последните 7 цифри от новата карта „ЛУКОЙЛ Клуб“
– В случай, че участникът има друга карта за отстъпка издадена от Лукойл, се попълва и номерът на тази карта; ВНИМАНИЕ имайте предвид: Попълването на номера на стара карта издадена от Лукойл, автоматично пренася отстъпките по старата карта.
– Пол;
– Дата на раждане;
– Адрес на електронна поща;
– Мобилен телефонен номер;
– Собственик на автомобил (да/не);
– Предпочитан метод на комуникация в рамките на Промоцията (електронна поща или SMS );

Не забравяйте, че Вашите идентификационни данни зависят от попълненената в бланката за активация лична информация, както и номерът на Клубната карта „ЛУКОЙЛ Клуб“, изписан върху бланката.

ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ са 3 на брой:

– Автомобил PORSCHE Cayenne Diesel Platinum Edition
– Луксозен пакет подаръци PORSCHE  1 (часовник Sport Classic Chronograph Black Edition, спортен сак,  чадър) – 1 комплект.
– Луксозен пакет подаръци PORSCHE 2 ( пътнически куфар Trolley 4, ultralight edition; Black Edition; часовник Sport Classic Chronograph,  чадър) – 1комплект.

Аксесоари PORSCHE:

-Шапки PORSCHE
-Чадър PORSCHE
-Термочаша PORSCHE
-Раница PORSCHE
-Cпортна чанта PORSCHE

Карти за безплатно гориво Лукойл:

-Карта за гориво от 10 литра
-Карта за гориво от 20 литра
-Карта за гориво от 30 литра
Пълният график за провежданите седмични томболи за малки награди можете да откриете тук: club.lukoil.bg

публикувано на

публикувано в