Всички Промоции на Едно Място

Gorenje NRK6191PS4 цена

Gorenje NRK6191PS4 е комбиниран, свободностоящ хладилник с фризер. Ето някои ключови характеристики на модела:

Хладилникът принадлежи към линията Essential на продуктите на Gorenje и се отличава със сиво-метален текстуриран цвят със сива метална врата. Материалът на вратата е полиран, а отварянето на вратата е двустранно и има общо 2 врати. Хладилникът има 2 фиксирани и 2 регулируеми крака за лесна нивелация.

Класът на енергийна ефективност на модел NRK6191PS4 е F и работи при ниво на шум от 38 децибела, което е тихо като шепот между двама души.

Общият обем на хладилника е 310 литра, като охлаждащата част е с вместимост 204 литра, а фризерната част е с вместимост 96 литра.

Има капацитет на замразяване от 24 часа за 10 кг и време за безопасност при прекъсване на тока от 10 часа. Годишната консумация на енергия (Aec) е 301,99 kWh.

Температурата се управлява механично, режимът на размразяване на охлаждащото отделение и режимът на размразяване на фризираното отделение са автоматични.

Хладилникът разполага с чекмедже CrispZone, което запазва хранителните вещества и удължава свежестта на зеленчуците и плодовете. Разполага с 4 стъклени рафта в хладилното отделение, 3 от които регулируеми, 2 рафта на вратата и контейнер за бутилки на вратата. Няма механизъм за подаване на вода или охлаждане, но има LED осветление на тавана​.

Фризерното отделение разполага с 3 чекмеджета и един стъклен рафт. Включва също една класическа тава за лед​.

Хладилникът работи с 1 компресор и използва R600A като тип хладилен агент. Има ширина 600 мм, височина 1850 мм и дълбочина 592 мм. Брутното тегло на хладилника е 59 кг, а нетното тегло е 57 кг. Присъединеният товар е 90 W и работи на напрежение 220-240 V и честота 50 Hertz​​.

публикувано на

публикувано в