Всички Промоции на Едно Място
Начало » Още » За Бебето » Промоции на Колички Mutsy

Промоции на Колички Mutsy

Марката Mutsy има почти 100 годишна исторяи в правенето на бебешки колички. Първата количка Mutsy е произведена през далечната 1937.

Към момента се произвеждат 5 модела колички – Mutsy Evo, Mutsy i2, Mutsy Icon, Mutsy Nexo и Mutsy Nio. Ето и промоциите в различните онлайн магазини:

Количките Mutsy са един от предпочитаните и в България. Конструкцията им е лека и здрава, сгъват се компактно, гумите им са сравнително големи, което е предпоставка за по-комфортно возене и по-лесно преминаване през препядствията като тротоари, павета, дупки, липсващи плочки и т.н. – за съжаление, неща с които ще се срещате не рядко.

Може би сте наясно, че количките Mutsy с изключение на модел Nexo, са модулни и шасито се продава отделно от кошът за новородено и летния кош. Това дава предимство, да закупите първи само легнал кош и след няколко месеца, когато е необходимо да закупите и летния кош.

Но ако решите да се възползвате от този вариант, количката ще ви излезе по скъпа с 5-10%, тъй като пакетните оферти във всички магазини са по-еветини, спрямо покупката на артикулите по отделно.

Mustsy EVO

Най-продаваният модел на Mutsy в България е EVO. Предпочитан от родителите, заради модерния си дизайн, компактни размери в разгънато и сгънато положение. Дълбок сенник на легналия кош, със странични джобове.

Летният кош на количката има пълно легнало положение, сенник със защитен фактор 50 и може да се сгъне компактно заедно с шасито, когато е поставен на него – предимство, което пести време и място в багажника, който винаги ще Ви Бъде малък.

Mutsy Nio

Виж Всички Колички и Аксесоари от Серия Mutsy Nio

Леки и маневрени, детските колички от серия NIO ще са Ваш верен спътник в града. Удобни ще са както за Вас така и за Вашето бебе. Кошът за новородено е изключително лек – тежи само 4.3 кг, оборудван с матрак с калъфче и обиколник, които лесно може да свалите и изперете.

Летният кош на mutsy Nio може да монтирате както в посока на движение, така и в посока родител, има 5точков колан, който се регулира на дължина.

Предлага се в следните цветове: Adventure Dune Grey, Adventure Dune Grey , Adventure Sea Green, Adventure Sea Green , North Black, North Black , North Stormy Weather, North Stormy Weather , Inspire Light Shade, Inspire Light Shade Пакет Шаси , Adventure Ocean Blue, Adventure Pine Green, Adventure Pine Green , Explore Steel Grey, Explore Steel Grey , Journey Ice Grey, North Grey, North Grey и North Sand.

Mutsy i2

Виж Всички Колички и Аксесоари от Серия Mutsy i2

Серията i2 e най-скъпата серия на Mutsy, съчетавайки стил и комфорт за Вашето дете.

Кошът за новородено има матрак с калъфче, което може да свалите и почистите, комарник и магнити. При другите модели на Mutsy комарникът се закупува отделно.

Летният кош (седалката) има пълно легнало положение, дълбок сенник и може да бъде слагана на шасито както по посока на движение, така и към родителя.

Дръжката на шасито може да се регулира по височина, само с една ръка. Шасито е маневрено и леко, което го прави лесно за управление с една ръка.

Предлага се в следните цветове: Heritage Stone Grey, Heritage Moss Green, UN Dark Grey, Heritage Black, Heritage Black , Heritage Ocean Blue и Heritage Ocean Blue.

Mutsy Icon

Виж Всички Колички и Аксесоари от Серия Mutsy Icon

Серията Icon също спада от по-скъпите модели. Шасито е леко и се сгъва до много компактни размери, като може да се сгъне заедно с летния кош, който е реверсивен и може да бъде поставен по посока и обратно на посоката на движение. Летният кош има типичната за Mutsy функция – пълно легнало положение, което е много важно.

Кошът за новородено има матрак в свалящ се калъф, кошът е вдигнат по-високо, което прави обслужването на бебето по-лесно.

Предлага се в следните цветове: Vision Classic Green, Vision Classic Grey, Vision Classic Grey , Vision Jade Green, Vision Jade Green , Vision Smokey Grey и Vision Smokey Grey.

Mutsy Намаление

публикувано на

публикувано в