Всички Промоции на Едно Място
Начало » спорт » Велосипеди » Детски велосипед BTWIN 500 Dark Hero, 16 инча

Детски велосипед BTWIN 500 Dark Hero, 16 инча

BTWIN 500 Dark Hero е проектиран за деца на възраст от 4 до 6 години с ръст от 105 до 120 см, които се учат да карат велосипед като големите. Този велосипед предлага множество иновации и удобства, гарантиращи безопасно и приятно каране за малките велосипедисти.

Основни характеристики

 • Иновация Stop Easy: Патентованата спирачна система „Stop Easy“ на BTWIN е специално разработена за деца. Тази система предлага по-достъпни спирачки и по-добър захват. Лостчето на спирачката е разположено паралелно на кормилото, което осигурява 30% по-мощно спиране от класическите ръкохватки. Тази иновация е оценена положително както от децата, така и от родителите.
 • Гуми и капли: Велосипедът има външни и надуваеми вътрешни гуми с грайфери, които осигуряват добро сцепление върху различни терени като пътища и градинска трева.
 • Тип спирачка: Велосипедът е оборудван с две спирачки тип V-Brake, които разполагат със стоманени рамени колодки. Тези спирачки осигуряват ефикасно спиране чрез силен натиск върху шината, което забавя или спира въртенето на каплите.
BTWIN 500 Dark Hero спирачки
 • Помощни колела: Могат да се добавят помощни колела Btwin 16 инча, ако детето изпитва нужда от тях. Те се фиксират върху велосипеда и се свалят без инструменти.

 • Комфорт: Ширината на кормилото и диаметърът на дръжките са оразмерени за малки ръце, а седалката от пяна гарантира удобно сядане.

 • Регулиране на височината: Седалката може да се регулира на височина от 48,5 до 60 см чрез шестогран номер 6, за да следва израстването на детето.

 • Протектор на веригата: За безопасността на детето механичните елементи на трансмисията са покрити с протектор. Той предпазва пръстите, връзките на обувките и дрехите от наранявания и зацапване. Декорациите са гравирани в пластмасата на протектора, за да бъдат по-устойчиви.

Цена и оферти

Актуална цена оферти и наличност към днешна дата може да проверите, като последвате бутона:

BTWIN ВЕЛОСИПЕД 500 dark hero

Допълнителни аксесоари

 • Аксесоари: Велосипедът се доставя със звънец, фар и стоп, както и светлоотразители на спиците за повишена видимост и безопасност.

 • Размери на сглобения продукт: Дължина 118 см, ширина 48 см и височина 68,5 см.

 • Състав: Рамката и шасито на велосипеда са изработени от 100% стомана, което осигурява здрава и надеждна конструкция. Ако търсите по-лек вариант може да разгледате Discover 900 – който е с алуминиева рамка

Съвети за съхранение и поддръжка

 • Съвети за поддръжка: За дълготрайна употреба и безопасност на велосипеда, редовно проверявайте състоянието на спирачките, гумите и веригата. Поддържайте велосипеда чист и съхранявайте на сухо място.
 • Ограничения при използване: Препоръчително е детето да носи каска по време на каране. Максималното допустимо тегло на велосипедиста е 30 кг.

BTWIN 500 Dark Hero е идеален избор за деца, които правят първите си стъпки в света на колоезденето, осигурявайки безопасност, комфорт и удоволствие по време на каране.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *