Всички Промоции на Едно Място
Начало » спорт » Велосипеди » Детски планински велосипед Rockrider ST 500, 26 инча

Детски планински велосипед Rockrider ST 500, 26 инча

Рамка, адаптирана за планинско колоездене
Рамката на Rockrider ST 500 е създадена от алуминий, което осигурява по-голям комфорт и по-ниско тегло. Изразеният слоупинг в комбинация с 26-инчовите капли прави велосипеда подходящ за деца с ръст от 135 до 150 см. Ниското обкрачване улеснява слизането и качването, което е особено важно за начинаещите колоездачи.

26-инчови капли
С по-големите си капли този велосипед позволява на децата (1,35 – 1,50 м) да се справят с тежки терени с по-малко усилия. По-големият диаметър улеснява преминаването през корени и камъни, като рамката остава по-хоризонтална и управлението се улеснява при спускане. Това повишава и комфорта на каране, тъй като с един оборот на курбела се изминава по-голямо разстояние.

Контрол на спирането
За по-малките длани на децата спирачните лостчета са оформени така, че да бъдат по-близо до кормилото и лесно достижими. Те са изработени от алуминий, което ги прави по-приятни на допир. Лостчетата са свързани с две челюстни спирачки тип V-brake, съставени от стоманени челюсти с колодки, които оказват силен натиск върху шината за забавяне или спиране на въртенето на каплите.

Rockrider ST 500 Кормилно, скорости и спирачки

Смяна на скоростите
Велосипедът разполага с проста и ефикасна трансмисия с една плоча, която има 34 зъба и 7 скорости (свободен венец Mega range за 14 – 34 зъба). Смяната на предавките става лесно с една команда на кормилото, което улеснява децата в управлението на велосипеда. Диапазонът от предавателни числа позволява бързо ускоряване на равно и лесно изкачване по стръмнини.

Предно окачване
Велосипедът разполага с предно окачване, което позволява преодоляването на първите препятствия по пътеки с леки неравности.

Без задно окачване
Rockrider ST 500 не е оборудван със задно окачване, което го прави по-лек и по-подходящ за начинаещи. Липсата на задно окачване означава по-малка загуба на енергия при каране на равно.

Ергономична и подсилена седалка
Седалката е със спортен дизайн и е съобразена с детското телосложение. В задната част има пластмасова черупка за защита от удари.

Курбел
Новият алуминиев курбел има рамена с дължина 152 мм, което улеснява потеглянето. Двойният протектор на венеца предотвратява падането на веригата.

Кормило, лапа, ръкохватки
Групата за управление е повдигната, достъпна и удобна благодарение на алуминиева лапа с дължина 60 мм под ъгъл от 15° и стоманено кормило с широчина 580 мм. Ръкохватките са от материя „soft touch“ за стабилен захват и удобен контакт.

Информация за капли/гуми
26-инчовите гуми B’TWIN (26 X 2.00) осигуряват добро сцепление и комфорт. Предната капла е снабдена с автомат за главина (quick release), което улеснява монтажа/демонтажа. Вътрешната гума е 26″ за сечения от 1,7 до 2,2, с вентил Schrader.

Оборудване
Велосипедът се продава със звънец, фар и стоп, светлоотразители на каплите и обикновени педали. Рамката е съвместима и с други аксесоари на B’TWIN като калници, стойка, кошница за бидон и чантичка.

Онлайн поръчка
При поръчка онлайн, велосипедът се доставя с демонтирани педали и разхлабено кормило за по-качествено транспортиране. Комплектът включва указания и инструменти за монтаж. Може да бъде поръчан онлайн и сглобен безплатно в магазин.

Размери на готовия за каране велосипед

  • Дължина: 168 см
  • Височина: 100 см
  • Широчина: 60 см

Състав

  • Рамка: 100% алуминий

Цена

Актуална цена за днес може да видите тук:

Актуална цена и оферти за Rockrider ST 500

Предимства на детския планински велосипед Rockrider ST 500, 26 инча

Разработен за деца от 9 до 12 години

Велосипедът е специално създаден за деца с ръст от 135 до 150 см, които искат да карат редовно и лесно да преодоляват препятствията. Rockrider ST 500 е идеален за млади колоездачи, които искат да се запознаят с планинското колоездене и да развиват своите умения.

Управление на спирането

Колелото е оборудвано с две челюстни спирачки тип V-Brake, които осигуряват ефективно и надеждно спиране. Спирачните лостчета са проектирани специално за деца, като са по-близо до кормилото, за да бъдат леснодостъпни и удобни за малките длани.

Лесно използване

Rockrider модел ST 500 има проста и ефективна трансмисия с една плоча, което улеснява смяната на скоростите. Рамката е създадена така, че да се обкрачва лесно, което прави качването и слизането от велосипеда по-безопасно и по-удобно за начинаещите колоездачи.

Омекотяване

Велосипедът разполага с амортисьорна вилка, която поглъща вибрациите и омекотява ударите при каране по неравен терен. Това позволява на децата да преодоляват първите си препятствия с по-голяма увереност и комфорт.

Ефективност

26-инчовите капли и алуминиевата рамка осигуряват отлична ефективност при каране. По-големите капли улесняват преминаването през неравности като корени и камъни, а алуминиевата рамка прави велосипеда по-лек и лесен за управление.

Комфорт

Каплите с размер 26 инча допринасят за по-голям комфорт по време на каране, тъй като с един оборот на курбела се изминава по-голямо разстояние. Седалката е съобразена с детското телосложение и е проектирана със спортен дизайн за допълнително удобство. В задната ѝ част има пластмасова черупка, която защитава от удари и осигурява допълнителна безопасност.

С тези предимства детския планински велосипед Rockrider ST 500 е отличен избор за малчуганите, които искат да започнат своето приключение в планинското колоездене, предоставяйки им безопасност, комфорт и ефективност.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *