Всички Промоции на Едно Място
Начало » спорт » Велосипеди » Детски планински велосипед Rockrider ST 500

Детски планински велосипед Rockrider ST 500

Rockrider ST 500 е създаден за млади приключенци на възраст между 8 и 12 години и с ръст от 135 до 150 см. Този велосипед предлага комбинация от здравина, комфорт и иновации, които го правят идеален за първите стъпки в планинското колоездене.

Rockrider ST 500

Основни характеристики

 • Рамка, адаптирана за планинско колоездене: Новата алуминиева рамка на Rockrider ST 500 е създадена с цел да осигури максимален комфорт и лекота. Изразеният слоупинг и ниското обкрачване улесняват слизането и качването от велосипеда, което е особено полезно за начинаещи колоездачи.
 • 26-инчови капли: По-големите капли позволяват по-лесно преминаване през препятствия като тротоари, корени и камъни, повишавайки стабилността и управляемостта. Освен това, те осигуряват по-добър комфорт при каране, като с един оборот на курбела се изминава по-голямо разстояние.

Трансмисия и скорост

 • Трансмисия с една плоча: Rockrider ST 500 разполага с трансмисия с една плоча, която е лесна за управление и ефективна. Състои се от 34 зъба и 7 скорости (свободен венец Mega Range 14-34 зъба). Смяната на предавките става лесно с една команда на кормилото, което улеснява децата при ускоряване и изкачване.

Спирачна система

 • Контрол на спирането: Спирачните лостчета са създадени за малки ръце, като са приближени към кормилото за лесен достъп. Изработени са от алуминий за по-приятно усещане при допир. Велосипедът разполага с 2 челюстни спирачки тип V-brake, които осигуряват ефективно спиране чрез силен натиск върху шината.

Окачване и комфорт

 • Предно окачване: Предното окачване позволява на младите велосипедисти да преодоляват леко неравности и препятствия по пътеките.
 • Без задно окачване: Липсата на задно окачване прави велосипеда по-лек и по-ефективен за каране на равни терени, което е идеално за начинаещи.
 • Ергономична и подсилена седалка: Седалката е със спортен дизайн и е съобразена с детското телосложение. Има пластмасова черупка в задната част за защита от удари.

Кормило, лапа и ръкохватки

 • Кормило и лапа: Лапата с наклон 15° нагоре и стоманеното кормило с широчина 580 мм осигуряват удобна и достъпна група за управление. Ръкохватките са от материя „soft touch“ за стабилен захват и мек контакт.

Гуми и капли

 • 26-инчови капли и планински гуми: Специалните гуми B’TWIN размер 26 x 2.00 осигуряват добро сцепление и комфорт. Препоръчителното налягане в гумите е между 2 и 3 бара. Велосипедът има система за бързо освобождаване на предната капла (quick release) за лесен монтаж и демонтаж.

Цена

Актуална цена, наличност и оферти, може да проверите тук:

Rockrider ST 500 – цена

Допълнителни аксесоари и оборудване

 • Аксесоари: Велосипедът се продава със звънец, фар и стоп, светлоотразители на каплите и обикновени педали. Рамката е съвместима с предни и задни калници, опорна стойка, кошница за бидон и чантичка.
 • Поръчка онлайн: При поръчка онлайн, велосипедът се доставя с демонтирани педали и разхлабено кормило за по-добро транспортиране. Комплектът включва указания и инструменти за монтаж.

Размери и състав

 • Размери на готовия за каране велосипед: Дължина 168 см, височина 100 см и широчина 60 см.
 • Състав: Рамката е изработена от 100% алуминий, осигурявайки здравина и лекота на велосипеда.

Rockrider ST 500 е перфектен избор за деца, които искат да се насладят на планинското колоездене, осигурявайки безопасност, комфорт и лесно управление.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *