Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » ЕМАГ Перални на Промоция – Виж Офертите за Перални в eMAG

ЕМАГ Перални на Промоция – Виж Офертите за Перални в eMAG

През последните години емаг се утвърди, като едно от предпочитаните места за пазаруване в България, а големите обороти им позволяват да предлагат все по-атрактивни цени, дори и на битови електроуреди като перални машини.

Почти няма ден в който да не може да не намерите пералня машина в емаг с намаление, особено през седмиците на ексклузивни промоции като „Crazy Days“, „Търсачи на Оферти“, „Ловци на Оферти“ и др, които се случват поне веднъж в месеца и в рамките на няколко дни, може да закупите пералня с още по-голямо намаление. Добре е да знаете, че по време на тези намаления стоките свършват за броени часове и трябва да действате бързо, ако сте си харесали определена пералня. Актуалните промоции на перални машини в емаг може да видите, като натиснете на следния линк:

big-stroke

ВИЖ АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ НА ПЕРАЛНИ В ЕМАГ

peralni

Освен по-ниските цени, най-голямото преимущество когато купувате пералня онлайн е транспорта, който за голяма част от пералните в емаг е абсолютно безплатен, а всички знаем какво е да транспортираш тежка пералня. За разлика от хладилниците, например – новите модели, от които са изключително леки в сравнение с тези произвеждани преди години, една пералня няма как да бъде лека заради бетонната тежест, под барабана използвана за уравновесяване на пералнята при центрофуга и пране.

Какви Марки Перални ще откриете в ЕМАГ?

Почти няма производител на перални машини, който да не присъства в продуктовия каталог на emag, към момента там може да намерите перални на следните производители: BEKO, Samsung, Electrolux, ARCTIC, Whirlpool, Simbio, Sharp, LG, INDESIT, Hotpoint.

Като най-предпочитани са пералните на марките Whirlpool, Samsung, LG, Hotpoint, а в последно време и BEKO – въпреки, че марката е турска, в стремежа си да се наложат на пазара, наблягат на качеството и много консултанти в търговските вериги я препоръчват. Разбира се каквато и марка да изберете имайте предвид, че регулациите на Европейския Съюз са задължили всички търговци на електроника да дават двугодишна гаранция – което е причината да ви посъветваме да изберете възможно най-намалената пералня, а не да се придържате към определена марка.

Разбира се, ако имате любима марка и всичките ви уреди са на този бранд, то едва ли и най-примамливото намаление, би ви разколебало да изневерите на любимата марка.

Пералня със сушилня или отделна сушилня?

В eMAG освен перални, ще намерите и голямо разнообразие на сушилни, повечето консултанти съветват да избягвате комбинираните уреди и ако искате пералнята ви да има функция сушилня да закупите отделен уред, разбира се това е обвързано с осигуряване на още площ за сушилнята, както и допълнителни разходи, затова всеки трябва да прецени за себе си. И докато не сте провалили дизаинерските си дрехи, бързаме да ви уведомим, че не всички дрехи са подходящи за сушилня!

Независимо дали ще се спрете на Пералня, Пералня с вградена сушилня или отделна пералня и сушилня, винаги ще намерите в емаг перални на промоция. Разгледайте промо продуктите, като последвате линка след стрелката:

small-stroke

ВИЖ Пералните на Промоция в eMAG

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *