Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Телевизори » Избери LCD телевизор на ниска цена

Избери LCD телевизор на ниска цена

lcd-tv-banners

ВИЖ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ НА ПРОМОЦИЯ в еМАГ

Избор на телевизор – това е трудно начинание при това огромно изобилие на пазара. Причината е проста – има прекалено много модели и клиентът не знае кой е най-добър за него.
Ще ви покажем по какво можете да разберете дали един телевизор отговаря на очакванията ви. За да може да си изберете качествен телевизор, трябва да знаете някои неща за него. Един пример – каква е разликата между двете популярни резолюции 1366×768 и 1920×1080. Телевизорите с резолюция 1366×768 могат да възпроизвеждат HD сигнали, но при определена компресия, а тези с вградени 1920×1080 матрици възпроизвеждат HD сигнали с промени в качеството на картината. Ако видите телевизор с резолюция, която е под 1366×768, това означава, че не поддържа HD сигнали.

Контрастът на съвременните телевизори трябва да е над 1200:1 или динамичен, който е над 6000:1, но това не е единственото нещо, което прави образа добър. Например яркостта е препоръчително е да е над 400 единици.

Има и допълнитени системи, които подобряват картината, като 100Hz честота на опресняване, която премахва трептенето на окото. Също и система за подобряване на движението, такива са BRAVIA ENGINE, BRAVIA ENGINE EX, PIXEL PLUS, PIXEL PLUS HD и др. и когато например гледате накой екшън тази система маха „вълничките” зад бързо движещи се обекти.

Нека се спрем на небезизвестните lcd телевизори.

Какви са предимствата на lcd телевизорите?

Имат ниско потребление на енергия, доста по-леки са в сравнение с плазмите. Резолюцията на екрана е по-добра. Предпочитат от клиентите за по-светли помещения, които са пряко осветени от слънчевата светлина, поради причината, че тези телевизори имат добър бял цвят. Но, това е надеждно, само ако екранът е матов. Масово се използват и за монитори. Друго преимущество е, че не събират прах.

Разбира се имат и недостатъци, но производителят непрекъснато усъвършенства lcd телевизорите, като винаги се старае да увеличи предимствата, а недостатъците да бъдат овладяни.

Какви са недостатъците на lcd телевизорите?

Цветовите им нюанси са с по-малък контраст. Черният цвят няма достатъчно дълбочина. Понякога се наблюдава размазване на образа, тъй като ъгълът на гледане не позволява добра видимост. Реагират по-бавно и са по-скъпи, в сравнение с другите телевизори.

Но, въпреки всичко този модел е по-универсален от другите, които се предлагат на пазара за техника. Особено, когато се сложи в помещение, където дневната светлина е силна, без значение дали е изкуствена или естествена слънчева. Масово се купуват за монитори, защото за това не е необходимо да се осигуряват специални условия и по-специални грижи.
В заключение можем да кажем, че покупката на lcd телевизор е добра инвестиция. Ако го вземете и онлайн, ще си спестите много нерви и обикаляне, освен това можете да се възползвате и от безплатната доставка до дома. Задължително погледнете и цените в емаг, обикновено там правят най-големи промоции:

small-stroke

ВИЖ LED и LCD ТЕЛЕВИЗОРИТЕ НА ПРОМОЦИЯ в еМАГ

 

 

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *