Всички Промоции на Едно Място

Кафеавтомат Philips EP1224/00

С кафеавтомата Philips EP1224/00, приготвянето на две вкусни чаши кафе от цели кафе зърна е по-лесно от всякога. Този модел предлага интуитивен сензорен дисплей и разнообразие от функции, които Ви позволяват да настроите напитката си точно по ваш вкус. Със стилен дизайн в кашмирено сив цвят, този кафеавтомат не само е функционален, но и ще добавя елегантност към вашата кухня.

Актуална цена и промоции

Основни Характеристики:

Напитки в Един Цикъл: Изберете от голямо разнообразие от напитки, които може да приготвите с този кафеавтомат – всичко, от еспресо до капучино, се прави лесно и бързо.

Приставка Classic за Разпенване: Уредът за млечна пяна ви осигурява кадифено гладка пяна за вашето капучино или лате. Лесена за почистване, приставаката се състои само от две части.

AquaClean Технология: Със сменяемия филтър AquaClean можете да се наслаждавате на до 5000 чаши кафе без нужда от почистване на накипа, като същевременно осигурявате пречистена вода за вашите кафе напитки.

12-степенна Мелачка на Нива: Регулирайте степента на смилане на зърната на 12 степени – в зависимост от вашия вкус – от изключително фино до грубо смилане.

Система Aroma Extract: Тази интелигентна система гарантира оптимален баланс между температурата на приготвяне и извличането на аромата, осигурявайки ви идеална чаша кафе всеки път. Това се постига като поддържа температурата на водата между 90 и 98 °C и същевременно регулира дебита на водната струя.

Издръжливи Керамични Мелачки: С мелачките от керамика, можете да се наслаждавате на над 20 000 чаши кафе без загуба на качество или аромат.

Лесно Почистване: Напълно подвижният блок за приготвяне и частите, които са подходящи за съдомиялна машина, правят почистването на този кафеавтомат лесно и удобно.

Интуитивен Сензорен Дисплей: Само с едно докосване на екрана и след няколко секунди ще усетите изкушаващия вкус и аромат на свежо приготвеното кафе от пресни зърна. Интуитивният сензорен дисплей на кафеавтомата ви дава лесен достъп до избора на вашето любимо кафе. Без напрежение и безпокойство – просто изберете напитката си и се наслаждавайте на моментите на истинско удоволствие.

Philips EP1224 Дисплей

My Coffee Choice: С My Coffee Choice функцията на кафеавтомата, регулирането на силата и количеството на вашата напитка е по-лесно от всякога. Само с няколко клика можете да изберете от три различни настройки, които отговарят на вашите предпочитания за вкус и сила. Персонализирайте вашата напитка точно според вашите желания и се наслаждавайте на перфектно приготвено кафе всеки път.

Актуална Цена

Актуална цена за днес 14 юли – неделя може да проверите тук:

Проверете актуална цена в emag

Проверете актуална цена в ЗОРА

Philips EP1224/00 предлага Автоматично Премахване на Накипа за Безгрижна Поддръжка:

Спестете време и грижи с автоматичната програма за премахване на накипа на кафеавтомата. Вграденият сензор уведомява кога е необходимо почистване и премахване на накипа, като ви освобождава от необходимостта да следите процеса. Можете дори да настроите честотата на тази процедура, за да се съответства на твърдостта на водата във вашия дом, осигурявайки непрекъснато качество и ефективност на вашата кафе машина.

Кафеавтоматът Philips EP1224/00 е идеален избор за тези, които търсят комбинация от изключителен вкус, лесна употреба и елегантен дизайн. С разнообразие от функции за настройка на вкуса и лесна поддръжка, този модел е перфектното допълнение към вашия дом и кухня.

Техническа спецификация

Произведено вРумъния
Проектиран въвИталия
Настройки на мелачката12
Контрол на аромата при предварително приготвянеДа
НапиткиЕспресо
Гореща вода
Кафе
Настройки за температурата3
Опция за мляно кафеДа
Двойна чашаДа
Подвижен блок за приготвянеДа
Двойна чаша млякоНе
Направлявано премахване на накипада
AquaCleanДа
Включено в комплектаМерителна лъжица
Тестова лента за твърдост на водата
Туба със смазка
Напрежение230  V
Дължина на кабела100  см
Честота50  Hz
Капацитет на каната за млякоX  л
Капацитет на съда за отпадъци12  чаши
Обем на воден резервоар1,8  л
Вместимост за кафе на зърна275  гр
Тегло на продукта7.5  кг
Контейнер за отпадъциДостъп отпред
Воден резервоарДостъп отпред
Съвместимост на филтъраAquaClean
Налягане на помпата15  бара
Цвят и покритиеКашмирено сиво
Размери на продукта246x371x433  мм
Регулируема височина на улея85 – 145  мм
Млечно решениеПриставка Classic за разпенване
Почистване на частите в съдомиялнаКласическа приставка за разпенване на мляко
Тавичка за отцеждане
Лесно почистване и поддръжкаСъвместим с филтър AquaClean
Потребителски интерфейсДисплей със сензорен екран
ECO настройкаДа
Енергиен етикетКлас A
Потребление на енергия при приготвяне1500  W
Рециклируеми материали на опаковката>95  %

Актуална цена и промоции за Philips EP1224/00

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *