Кафемашината NESCAFE Dolce Gusto Infinissima на KRUPS

Кафемашината NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima на KRUPS отваря безкрайни възможности за кафе за вас. Този елегантен, компактен апарат, само 15см широк, внася художествен допир в кухнята ви с дизайна си, вдъхновен от символа на безкрайността. Въпреки компактния си размер, той се гордее с обилния, лесно отстраняем 1.2L резервоар за вода.

Оборудвана с въртяща се капкова тава, която се регулира на три различни височини, тази машина е идеална за приготвяне на всичко от Ристрето до по-дълго кафе като Американо или Прелудио. Тя е с размери 15см Ш x 37см В x 28см Д, което я прави идеално подходяща за малки кухни, без да се прави компромис със стила.

Цена

Актуална цена за днес за NESCAFE Dolce Gusto Infinissima- 23 септември - събота, може да видите като последвате връзката:

NESCAFE Dolce Gusto Infinissima ЦЕНА

Тази кафемашина ви предлага кафе с качество на кафене, съпроводено с плътна, кадифена крема, благодарение на високото налягане на системата, работеща до 15 бара. Свежестта на вашето кафе се поддържа от херметично запечатаните капсули, гарантирайки ви вкусна, ароматна чаша всеки път. Всичко, което трябва да направите, е да поставите предпочитаната от вас капсула и да регулирате лоста, за да създадете перфектната напитка.

Технически характеристики

ТипС капсули
Тип монтиранеСтандартно
УпотребаДомашна
ЗахранванеКапсули
Тип напиткаГорещ шоколад, Еспресо, Капучино, Лате макиато, Чай
Брой на приготвяните продукти30
ФункцииПрограма за спестяване на енергията
Брой на дюзите за кафе1
ЦвятЧервен
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Капацитет на воден резервоар1.2 l
Мощност1500 W
Налягане на помпата15 bar
РАЗМЕРИ
Тегло2.65 Kg
Дълбочина15 cm
Ширина28 cm
Височина37 cm

Infinissima се загрява бързо, достигайки идеалната температура за около 40 секунди, така че няма да Ви се налага да чакате за кафето си. Тя също така разполага с еко-режим, който автоматично изключва машината след 5 минути без активност, което й осигурява оценка А за консумация на енергия.

С NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima можете да се насладите на над 30 премиум кафе вариации. От робустен Ристрето, интензивно Еспресо, ароматен Лунго и плътен Гранде, до кремообразно Капучино и гладко Лате Макиато, може да се насладите на всички. Не е ограничена само до кафе – можете също така да приготвите горещ шоколад, чай и дори студени напитки.

Като член на Podback, NESCAFÉ Dolce Gusto предлага множество възможности за рециклиране. Те включват точки за подаване, събиране в избрани места и партньорски търговци – всичко без допълнително заплащане.

NESCAFE Dolce Gusto Infinissima ЦЕНА

3 Коментара

  1. Ива
  2. Колева
  3. Анджи

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *