Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Кафемашини » Кафемашини Saeco – Промоции, Цени и Мнения

Кафемашини Saeco – Промоции, Цени и Мнения

В тази статия ще научите повече информация за кафемашините Saeco, промоции и намаления, както и най-популярните модели Saeco за 2024 година – Saeco Lirika , Saeco GranAroma , Saeco Xelsis Suprema SM8885/00

Компанията Saeco създава първата автоматична еспресо кафемашина, годината е 1985 година. Новото изобретение, дава право на всеки да се наслади на автентичния аромат и вкус на италианското кафе, при това в условията на дома си. Иновацията е първата от цяла поредица кафемашини на Saeco.

Виж Офертите за Кафемашини Saeco

Ръчни кафемашини Saeco

Брандът предлагат богата гама ръчни еспресо кафе машини. Може да създадете истински бариста, като използвате смляното кафе и напълните филтъра!

Ако предпочитате вкуса на млякото, може да използвате система Pannarello за пяна с мляко. По този начин ще приготвите неповторим капучино вкус или лате макиато.

Автоматични кафемашини Saeco

Philips Saeco създават и представят на пазара автоматични кафемашини за еспресо кафе. Всеки почитател на истинските неща в живота може да се наслади на автентичен италиански вкус от прясно смляно кафе. Може да избирате измежду еспресо, лате, капучино или макиато. Може да зарадвате любимите си хора или да посрещнете гости със специалитет от Philips Saeco, уникален чаромат и интегрираната система за млечна пяна.

Популярни Модели Автоматични кафе машини Saeco за 2024

Кафеавтомат Saeco Lirika Blk, 1850W

Кафеавтоматът Saeco Lirika е автоматична кафемашина с мощност 1850W и налягане 15 бара. Този модел е предназначен за домашна и офис употреба и може да приготвя 4 различни напитки: еспресо, кафе, капучино и гореща вода за чай.

Кафеавтоматът Lirika Blk има вградена керамична мелачка, която осигурява по-добро смилане на кафето за по-добър вкус. Той също така разполага с резервоар за вода с капацитет 2,5 литра и резервоар за кафе с капацитет 500 грама.

С помощта на удобния екран с бутони, потребителят може да избере настройките за температура, количеството на кафето, дължината на напитката и интензитета на аромата. Кафеавтоматът има функция за автоматично почистване и ръчдекалцификация.

Този модел е с черен дизайн, който го прави подходящ за всяко домакинство или офис. В комплекта с кафеавтомата Saeco Lirika се включва и млечен контейнер за капучино.

Функции:

Технически данни
Система за млякоРъчна
Капацитет воден резервоар2.5 l
Употребадомашна
Вместимост кафе на зърна500 грама
Тип дисплейLCD
Тегло8 килограма

по-подробна информация и актуална към днешна дата цена, може да намерите тук:

Виж Актуална за Днес цена за Saeco Lirika

Кафеавтомат Saeco GranAroma SM6582/30

Кафеавтоматът Saeco GranAroma SM6582/30 е висококачествена автоматична кафемашина, предназначена за любители на кафето с изискан вкус. Този модел е подходящ както за домашна употреба, така и за малки до средни по големина офиси.

Системата за мляко на кафеавтомата Saeco GranAroma позволява приготвянето на 16 различни напитки, включително еспресо, кафе, капучино, лате макиато, американо, гореща вода и други. Машина има керамична мелачка, която осигурява по-добро смилане на кафето, за да се постигне по-добър вкус. „Гран арома“ разполага с резервоар за вода с капацитет 1,8 литра и резервоар за кафе с капацитет 300 грама.

Екранът на кафеавтомата Saeco GranAroma е сензорен LCD и осигурява удобна навигация и избор на настройки. Машина има 6 потребителски профила, където всеки потребител може да запази своите предпочитания за напитки и настройки. Кафеавтоматът Saeco GranAroma разполага с филтър AquaClean, който намалява необходимостта от почистване и отстраняване на котления камък на машината.

Този модел има функция DoubleShot, която осигурява двойно количество кафе за по-силен вкус. Кафеавтоматът GranAroma разполага с функция за автоматично почистване, включително и на котления камък, както и система за самоочистване на системата за мляко. Това го прави лесен за поддръжка и употреба.

Дизайнът на кафеавтомата Saeco GranAroma е модерен и елегантен, с хромирани детайли. Машината е достъпена в черен или сребрист цвят, който се вписва добре във всяко домакинство или офис.

Технически данни
Система за млякоАвтоматична
Капацитет воден резервоар1.8 l
Употребадомашна
Вместимост кафе на зърна300 грама
Тип дисплейLCD със Cензорен екран
Мощност1500 W

по-подробна информация и актуална към днешна дата цена, може да намерите тук:

Виж Актуална за Днес цена за GranAroma SM6582/30

Кафеавтомат Saeco Xelsis Suprema SM8885/00

Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 е автоматична кафемашина с висока производителност и многофункционалност. Този модел е предназначен за домашна употреба и предлага широк спектър от настройки за персонализация на напитките.

Кафеавтоматът Saeco Xelsis Suprema има капацитет на резервоара за вода от 1,7 литра и капацитет на резервоара за кафе от 250 грама. Машината разполага с керамична мелачка, която гарантира по-добра смилане на кафето, за да се постигне по-добър вкус. Този модел също така разполага със система за защита от натрупване на котлен камък, която продължава живота на кафеавтомата.

Кафеавтоматът Xelsis Suprema разполага с LCD цветен екран, който осигурява удобна навигация и избор на настройки. Машина има 8 потребителски профила, където всеки член от семейството или колега, може да запази своите предпочитания за напитки и настройки. Този модел има функция OneTouch, която позволява бързо и лесно приготвяне на любимите напитки с едно докосване на екрана.

Saeco Xelsis Suprema разполага със система за мляко на кафеавтомата, която позволява приготвянето на широка гама от напитки, включително еспресо, кафе, капучино, лате макиато, американо. Този модел има функция за автоматично почистване от котлен камък.

Дизайнът на кафеавтомата Saeco Xelsis Suprema е модерен и стилен, с хромирани детайли. Машината се предлага в черен или сребрист цвят и е идеална за всяко домакинство, където се цени качеството на кафето и персонализацията на напитките.

Виж Актуална за Днес цена за Saeco Xelsis Suprema

Кафемашините Saeco са серия от автоматични кафемашини, произведени от компанията Saeco International Group S.p.A., която е част от Phillips.

Кафемашините Saeco предлагат различни функции и възможности, включително автоматично приготвяне на еспресо, капучино и други кафе напитки, регулируемо кафе налягане, настройки за температура и дължина на напитката, автоматично почистване и дескейлинг, както и много други функции.

Компанията Saeco произвежда различни модели кафемашини, като всяка от тях има специфични характеристики и възможности. Някои от най-популярните модели на Saeco са: Saeco Xelsis, Saeco PicoBaristo, Saeco Incanto, Saeco GranBaristo, Saeco Aulika и много други.

Saeco – Кафемашини с история

Брандът Philips Saeco е италиански. Той предлага на световния пазар ръчни и автоматични еспресо машини с капсули. Компанията е открита, през 1981 година. Почти две десетилетия по-късно, през 2009 г. става част от датския производител Philips.

Днес Saeco има над 30 години опит в сферата на технологиите. За това свидетелстват 110 лицензирани патента за създадени модели кафемашини. Всяка една еспресо машина на Сейко, позволяват приготвяне на неповторимо кафе, лесно, бързо и без усилия.

Интелигентното кафе

Създателите на първата кафемашина seaco, насочват внимание към потребителя. Благодарение на иновациите може да приготвите повече от 18 вида различни напитки. Всяка от тях може да е индивидуализирана по концентрация, температура, дължина и вкус. Наред с това, всяка машина има вградена алармена сигнализация, която информира за необходимостта от поддръжка. Всяка от тях има специално приложение и видео асистент, чрез които са показани стъпка по стъпка моментите за направата на истинското кафе.

С какво още може да ви зарадва Philips Saeco

Неподправена и уникална пяна

Също като от бариста. Филтърът на еспресо машините Saeco за „пяна” под налягане гарантира, ароматът и вкусът, извлечени по най-добрия начин. Пяната се задържа за дълго време. Устройството има вграден филтър, който създава струя и увеличава образуването на пяна.

Кафе на капсули или фино смляно

Спрете се на капсули кафе или смляно. Капсулите дозират в прецизно количество смляното кафе. Така създават перфектното еспресо, със страхотен вкус.

Елегантен стил и дизайн

Избирайки професионална еспресо Сейко машина, може да сте сигурни, че ще се съчетае с невероятния стил на вашата кухня. Всяка кафемашина има корпус от неръждаема стомана, което я прави още по-елегантна.

Професионални иновации за богата млечна пяна

Млякото за лате макиато или капучино се преобразува в богата пяна, само за броени секунди. Всичко това, благодарение на баристите „Pannarello”, класическа система за разбиване млякото в пяна. Системата прави и гореща вода, подходяща за чай.

Цикъл на загряване

Прецизността на цикъла на подгряване на ръчната кафемашина, предлага оптимална температура от 90°С. Интегрирана подгрявка заложена в технологията, подържа чашите кафето на подходящата температура.

Ръчни кафемашини Saeco

Ръчните кафемашини правят кафето, чрез предварително дозирани капсули или смляно кафе. Те създават еспресо, като професионалния бариста! В процеса на работа може да се изискват ръчно зареждане на ръкохватката или да използвате класическата приставка за разбиване на мляко на пяна (pannarello). По този начин ще направите лесно и вкусно капучино или лате макиато.

Иновацията на Saeco е заложена в сърцето на всяка машина. Независимо, дали избирате автоматична кафемашина или ръчна кафемашина, Сейко е приготвил за вас неподправени изненади. Със Saeco ще създадете съвършеното кафе, еспресо, лате макиато, капучино, само, чрез натискане на един бутон. Създайте автентично италианско еспресо по традиционен начин и с трайна вкусна пяна!

Насладете се, на всеки миг и всяка чаша кафе!

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Един отговор за “Кафемашини Saeco – Промоции, Цени и Мнения”

  1. Аватарът на Атанас
    Атанас

    В офиса ползваме кафемашина Саеко и прави невероятно кафе. Скъпички са, но определено си заслъжават всеки лев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *