Кафемашини Saeco – Промоции, Цени и Мнения

Компанията Saeco създава първата автоматична еспресо кафемашина, годината е 1985 година. Новото изобретение, дава право на всеки да се наслади на автентичния аромат и вкус на италианското кафе, при това в условията на дома си. Иновацията е първата от цяла поредица кафемашини на Saeco.

Виж Офертите за Кафемашини Saeco

Ръчни кафемашини Saeco

Брандът предлагат богата гама ръчни еспресо кафемашини. Може да създадете истински бариста, като използвате смляното кафе и напълните филтъра!

Ако предпочитате вкуса на млякото, може да използвате система Pannarello за пяна с мляко. По този начин ще приготвите неповторим капучино вкус или лате макиато.

Автоматични кафемашини Saeco

Philips Saeco създават и представят на пазара автоматични кафемашини за еспресо кафе. Всеки почитател на истинските неща в живота може да се наслади на автентичен италиански вкус от прясно смляно кафе. Може да избирате измежду еспресо, лате, капучино или макиато. Може да зарадвате любимите си хора или да посрещнете гости със специалитет от Philips Saeco, уникален чаромат и интегрираната система за млечна пяна.

Популярни Модели Автоматични кафе машини Saeco 2021

Кафеавтомат Saeco PicoBaristo SM5460/10

Функции:

  • 10 напитки
  • Вградена кана за мляко
  • AquaClean – до 5000 чаши без премахване на котлен камък
  • Aвтоматично изплакване и направлявано декалциране
  • Голям капацитет в компактни размери
  • Автоматично изчистване на остатъци от мляко
  • Запазете любимата си напитка – записва дължината на напитката която сте приготвили, което Ви дава възможност да пиете кафето си всеки път точно както го обичате.
Технически данни
Капацитет на кана за мляко0.5 литра
Обем воден резервоар1.8 литра
Капацитет съд за отпадъци15 чаши
Вместимост кафе на зърна250 грама
Максимална височина на чашата16.3 см
Тегло7.2 килограма

Виж Актуална за Днес цена за Saeco PicoBaristo

Saeco – Кафемашини с история

Брандът Philips Saeco е италиански. Той предлага на световния пазар ръчни и автоматични еспресо машини с капсули. Компанията е открита, през 1981 година. Почти две десетилетия по-късно, през 2009 г. става част от датския производител Philips.

Днес Saeco има над 30 години опит в сферата на технологиите. За това свидетелстват 110 лицензирани патента за създадени модели кафемашини. Всяка една еспресо машина на Сейко, позволяват приготвяне на неповторимо кафе, лесно, бързо и без усилия.

Интелигентното кафе

Създателите на първата кафемашина seaco, насочват внимание към потребителя. Благодарение на иновациите може да приготвите повече от 18 вида различни напитки. Всяка от тях може да е индивидуализирана по концентрация, температура, дължина и вкус. Наред с това, всяка машина има вградена алармена сигнализация, която информира за необходимостта от поддръжка. Всяка от тях има специално приложение и видео асистент, чрез които са показани стъпка по стъпка моментите за направата на истинското кафе.

С какво още може да ви зарадва Philips Saeco

Неподправена и уникална пяна

Също като от бариста. Филтърът на еспресо машините Saeco за „пяна” под налягане гарантира, ароматът и вкусът, извлечени по най-добрия начин. Пяната се задържа за дълго време. Устройството има вграден филтър, който създава струя и увеличава образуването на пяна.

Кафе на капсули или фино смляно

Спрете се на капсули кафе или смляно. Капсулите дозират в прецизно количество смляното кафе. Така създават перфектното еспресо, със страхотен вкус.

Елегантен стил и дизайн

Избирайки професионална еспресо Сейко машина, може да сте сигурни, че ще се съчетае с невероятния стил на вашата кухня. Всяка кафемашина има корпус от неръждаема стомана, което я прави още по-елегантна.

Професионални иновации за богата млечна пяна

Млякото за лате макиато или капучино се преобразува в богата пяна, само за броени секунди. Всичко това, благодарение на баристите „Pannarello”, класическа система за разбиване млякото в пяна. Системата прави и гореща вода, подходяща за чай.

Цикъл на загряване

Прецизността на цикъла на подгряване на ръчната кафемашина, предлага оптимална температура от 90°С. Интегрирана подгрявка заложена в технологията, подържа чашите кафето на подходящата температура.

Ръчни кафемашини Saeco

Ръчните кафемашини правят кафето, чрез предварително дозирани капсули или смляно кафе. Те създават еспресо, като професионалния бариста! В процеса на работа може да се изискват ръчно зареждане на ръкохватката или да използвате класическата приставка за разбиване на мляко на пяна (pannarello). По този начин ще направите лесно и вкусно капучино или лате макиато.

Иновацията на Saeco е заложена в сърцето на всяка машина. Независимо, дали избирате автоматична кафемашина или ръчна кафемашина, Сейко е приготвил за вас неподправени изненади. Със Saeco ще създадете съвършеното кафе, еспресо, лате макиато, капучино, само, чрез натискане на един бутон. Създайте автентично италианско еспресо по традиционен начин и с трайна вкусна пяна!

Насладете се, на всеки миг и всяка чаша кафе!

Един Отговор

  1. Атанас

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *