Всички Промоции на Едно Място

Кафе Машини в Промоция

Кафемашини – Специални Оферти

Еспресо и Кафемашини в промоция днес – 14 юли – неделя 2024

-%
Вижте всички Еспресо Машини и кафе машини участващи в кампании или специални оферти за днес – 14 юли – неделя 2024. Провери наличност и цена тук:

Как да изберем перфектната кафе машина: Съвети и насоки

Изборът на кафе машина може да бъде предизвикателство, но с правилна информация и внимателно наблюдение на своите предпочитания, можете да направите правилния избор. Ето няколко съвета, които могат да ви помогнат в този процес:

Познайте своя производител:
Доверете се на марка с традиция и добри отзиви. Ако имате възможност, опитайте кафето от машината в магазина на производителя. Това ще ви помогне да вземете решение, основано на вкусовите ви предпочитания.

Внимание към налягането:
Налягането на машината е ключов фактор, особено при ръчните еспресо машини. За оптимален вкус, налягането трябва да бъде поне 9-9.5 бара, а някои експерти дори препоръчват до 15 бара за по-богат вкус.

Изберете мелничка с керамични ножове:
Търсете машини с 100% керамична мелничка, което ще удължи живота на уреда. Керамичната мелничка осигурява пет видове смилане и предотвратява вкуса на изгорено в кафето.

Обем на контейнера:
Ако машината е за дома, 1-литров контейнер е идеален. За офиса обаче, голям обем е по-удачен, за да се избегне често пълнене.

Анти-варовикова система:
Изберете машина с AquaClean филтър, който предотвратява натрупването на варовик в уреда. Технологията за йонен обмен във филтъра премахва калция от водата, преди тя да достигне Вашето еспресо.

Разгледайте съотношението „цена/качество“:
Важно е избраният уред да се побере в бюджета ви. Ако сте насочени към по-висок ценови клас, изчакайте намаления, за да се възползвате от добро предложение.

Автоматична или ръчна машина:

Автоматична машина:

Бърза и практична, предлага възможност за различни напитки. Идеална за дома и офиса, където удобството е важно.

Ръчна машина:

Придава контрол и удоволствие, но изисква време и усилия. Подходяща за кафе ентусиасти, които ценят процеса на приготвяне.

Независимо кой тип машина изберете, важно е да отговаря на вашите индивидуални нужди и предпочитания. Следвайки тези съвети, вие ще можете да се насладите на перфектната чаша кафе в комфорта на своя дом или офис.

Виж Всички Кафе Машини на Промоция

Кои са най-популярните марки кафе машини?

През последните години на пазара се появиха множество марки кафе машини, като всяка от тях предлага свои уникални функции и технологии. Важно е да се отбележи, че популярността може да варира в зависимост от региона и личните предпочитания на потребителите. Въпреки това, следните марки се отличават с висока оценка и широка популярност:

Nespresso:

Описание: Nespresso е известна със своите капсулни кафе машини, които предоставят лесен и бърз начин за приготвяне на висококачествено кафе. Те предлагат различни модели и вкусове капсули, което ги прави популярни сред потребителите.

Keurig:

Описание: Keurig също предлага капсулни системи, известни със своето разнообразие от напитки и удобството при приготвянето. Машините на Keurig са често използвани в домовете и офиси.

De’Longhi:

Описание: De’Longhi е италианска марка, която произвежда различни видове кафе машини, включително еспресо машини, автоматични кафе машини и др. Техните продукти се отличават с високо качество и елегантен дизайн.

Breville:

Описание: Breville предлага разнообразие от кафе машини, включително еспресо и капсулни системи. Техните уреди са известни с иновативни технологии и високо ниво на персонализация.

Jura:

Описание: Jura е специализирана в производството на автоматични еспресо машини. Техните продукти са висококачествени и предоставят различни опции за приготвяне на напитки.

Saeco:

Описание: Saeco, част от групата Philips, също се фокусира върху автоматичните еспресо машини. Те са популярни със своите иновации в областта на технологиите за приготвяне на кафе.

Krups:

Описание: Krups е известна с широка гама от кафе машини, включително капсулни системи и традиционни еспресо машини. Техните продукти са популярни сред домашните потребители.

При избора на кафе машина е важно да се обърне внимание на конкретните функции и изисквания, които отговарят на вашите нужди. Освен това, четенето на отзиви от други потребители може да ви помогне да направите информиран избор.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Един отговор за “Кафе Машини в Промоция”

 1. Аватарът на Марин
  Марин

  Здравейте,
  Пиша от далечен САЩ…Закупих серия кафемашина 3200 EP3241/50 през май 2022 г. и реших да изчакам да мина достатъчно време, преди да напиша рецензия, за да видя дали ще се оправдае като инвестиция. С удоволствие споделям, че за мен това беше отлична покупка. Моята оценка се основава на факта, че 1) машината издържа 18 месеца и все още е в отлично състояние; 2) вече е възвърнала цената си няколко пъти въз основа на консумацията на кафе в домакинството ми; и 3) прави много добро мока или кафе лате, лесно сравнимо или по-добро от Starbucks, според мен и моята съпруга.

  По-конкретно, по отношение на разходи/ползи, ще споделя, че в нашето домакинство пием около три чаши кафе мока или кафе лате на ден средно. Цената на толкова кафе от Starbucks или местния кафе бар би била около 25 щатски долара на ден, включително бакшиш. Машината струваше около 699 щатски долара в момента на покупката, и сме изразходвали, по тази оценка, около 13,500 щатски долара за кафе с нея. Звучи много, но 25 долара x 550 дни наистина са огромни пари, похарчени за кафе. (кафето тук едоста скъпо, а спрямо последното ми идване в София – там също в Старбъкс цените бяха доста дебели)

  Освен това, мисля, че уредът за пяна е гениален: две пластмасови части, натиснати една към друга, които работят много добре, определено колкото и конвенционалното устройство за пяна с пръчка. Преди да закупим машината на Phillips, притежавахме Espresso машина Breville Oracle Touch. Breville е голяма машина, напълно автоматизирана, с всички възможни функции. Струваше около 3000 долара. Обичахме я през двете и половина години, докато работеше. След това започна да тече и научихме важен урок за продуктите на Breville: не можеш да намериш части, за да поправиш продуктите на Breville на местно ниво. Когато се свързах с Breville по въпроса, ми казаха, че мога да им платя 500 долара и да им изпратя машината за ремонт (на мои разходи). Те ще я поправят, върнат на мен и ще осигурят шестмесечна гаранция. Във всеки случай, реших да опитам Phillips като нискобюджетна опция и наистина бях доволен. Определено е интересно сравнение и контраст с Breville (което не препоръчвам).

  Машината на Phillips има няколко странности и има няколко промени, които бих искал да видя. Например, контейнера е малък и изисква чести пълнения. Също така, подложката под чашите е доста малка и се пълни бързо. Освен това, машината понякога извежда предупреждение, че подложката за капене трябва да се изхвърли, когато, в действителност, това не е нужно. В такива случаи изваждам подложката и чакам предупреждението да се промени на предупреждение за ‘няма подложка’, след което я връщам. Въпреки това, устройството на Phillips е лесно за почистване и поддръжка, и е относително малко и леко. Поздрави на всички и се надявам да съм бил полезен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *