Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Лаптопи » Лаптопи Acer в Промоция

Лаптопи Acer в Промоция

Лаптопи Acer – Специални Оферти

Виж Всички Лаптопи Acer участващи в промоция днес – 14 юли – неделя 2024

-%
Виж всички Лаптопи Acer участващи в кампании или специални оферти за днес – 14 юли – неделя 2024:

Виж Всики Лаптопи Acer на Промоция

Acer е тайвански производител на хардуер основан през 1976 година, което я прави една от старите технологични компании. Acer са се доказали на пазара със своите лаптопи и преносими компютри, съчетаващи красив дизайн и функционалност.

Промоции на Лаптопи Acer Спрямо Модел

Лаптопи Acer Aspire в Промоция

Серията Aspire е най-популярната серия лаптопи на марката подходяща От всекидневна работа до сериозни професионални задачи, съчетава дизайн и производителност.

Лаптопи Acer Swift в Промоция

Серията Swift са ултра тънки лаптопи със стилен дизайн, висока производителност, която ще Ви позволи да се справите със всяка задача по най-стилния начин.

Лаптопи Acer Spin в Промоция

Серията Spin предлага трансформиращи се лаптопи с иновативен дизайн и технологии. Имат интерактивен дисплей, висока производителност и дълъг живот на батерията. Ултра тънкият им дизайн е черешката на тортата.

Gaming Лаптопи Acer Predator в Промоция

Емблематичнта гейинг серия Predator е позната на всеки, който дори и бегло е проверил топ гейминг лаптопите. Характереизират се с ултра мощнти Видеокарти и процесори, за да гарантират незабравимо изживяване дор и на най-взискателната игра. Лаптопите Predator Helios – са по-големи на размер и малко по-мощтни, за геймърите предпочитащи мобилността са налични и по-тънките Acer Predator Triton.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *