Мултикукър Instant Pot DUO STAR WARS (R2D2) 5.7L – Цена и Мнения

Класическият Instant Pot DUO 7 в 1  е със специален външен вид на Star Wars! Новата надежда в готвенето може да бъде внесена  чрез R2D2. Това е многофункционален уред, който ви спестява време и място, съчетавайки функциите на 7 други такива: тенджера под налягане, уок тиган, уред за готвене на пара, уред за бавно готвене, уред за готвене на ориз, уред за затопляне на храна и уред за приготвяне на кисело мляко. Instant Pot DUO Star Wars R2D2 има удобен капацитет от 5,7 литра. Като заменя цели седем уреда и съкращава времето за готвене до шест пъти, Instant Pot DUO е най-продаваната многофункционална машина тип мултикукър. Той поддържа името Instant Pot като общоприето име за удобно и висококачествено готвене, благодарение на включването на тенджера под налягане R2D2 Duo Star Wars.

Цена

Цена и Повече Подробности

Нововъведение във всяка кухня кухня

Instant Pot DUO Star Wars R2D2 прилага настройки с едно докосване за джедаите в кухнята, революционизиращи начина, по който готвят своята храна.

Само с натискането на един бутон се приготвя здравословна и вкусна храна

Този уред разполага с тринадесет интелигентни програми с едно докосване, които автоматично приготвят безупречни ястия всеки път. Тези програми включват: приготвяте на овесени каши, готвене на ориз, боб/чили, яхнии и месни ястия, супи и бульони, многозърнести храни, готвене на птиче месо, приготвяне на кисело мляко, готвене на пара, сотиране и запържване, стопляне на храна, бавно готвене и готвене под налягане. Този уред обаче не може да пече или пържи храната с горещ въздух.

Релани Снимки на Instant Pot DUO STAR WARS

изглед отпред
капак

Персонализиран за всеки потребител уред

По подразбиране предварително зададените настройки за готвене на интелигентните програми на уреда, осигуряват процес „задай и забрави“. Така че R2D2 може да приготви вашето ястие бързо и безопасно, докато вие наваксвате с ежедневните си задачи. Освен това, мултикукърът може да запомни последните настройки, които сте използвали.

Осигуряване на редовно, обилно и здравословно хранене на семейството по лесен и бърз начин

Обемът на уреда от 5,7 литра е идеален за петчленни семейства.

Резултатът е надеждна, последователна производителност

Серията мултикукъри Instant Pot Duo включва вграден микропроцесор, който следи налягането, температурата и времето на работа. Той автоматично регулира интензивността на готвене, за да гарантира равномерно приготвени ястия всеки път. Освен това, обемите на съставките се отчитат при приготвяне на всяка отделна рецепта, което гарантира, че храната ви ще е сготвена перфектно.

Създаден да бъде здрав и устойчив

Уредът разполага със затворена камера за готвене, която е изработена от неръждаема стомана и не произвежда никакъв шум, топлина или миризма. Вътрешният му съд има 3-слойно дъно, което предотвратява потенциалните опасности за здравето, свързани с вредите от незалепващите покрития. Издръжливостта на тенджерата гарантира, че може да се използва отново, без да се повреди.

Предназначен да бъде безопасен С 10 патентовани технологии и стандарти за безопасност, които надхвърлят конкуренцията, вашето устройство ви дава пълно спокойствие. Никой друг уред не е толкова сигурен за работа с него, колкото Instant Pot Duo.

Цена и Повече Подробности

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *