Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Телевизори » Няколко предложения за евтин LED телевизор

Няколко предложения за евтин LED телевизор

led-oled-tv

ВИЖ ЛЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ НА ПРОМОЦИЯ в еМАГ

Евтин LED телевизор? Кой би отказал на такова изгодно предложение. Цените започват от 179.00 лева, страхотно, нали ? Ако желаете това малко бижу, не е нужно изхвърлите стария си телевизор, защото той може бъде командирован например на вилата ви.

Защо да вземете LED телевизор още сега?

Причините са няколко. На българският пазар в последно време се предлагат евтини лед телевизори, които имат уникална картина. А, какво по-добро за очите ви, когато не се натоварват. Освен това можете да се насладите и на невероятното съчетание на дълбочина черното и контраст на цветовете, което ще ви накара да се потопите в мечти и всичко това ще изглежда, като реалност. Не вярвате? Тогава посетете най-близкия до вас магазин за електроника и се уверете сами. Ще останете приятно изненадани. Благодарение на различните технологии, лед телевизорите предлагат още много преимущества, като гледане от различен фокус, спестяване на енергия, използването им като монитори и още много други.

Но, щом четете това, вие вече имате информация какви са предимствата и недостатъците на led телевизорите.
Нашата идея е да ви предложим няколко модела, от които вие да изберете най-добрия.

NEO LED-40772 FHD SMART

Размер на екрана – 40 инча или 102 сантимента. Тунерът е цифров и кабелен. С други думи можете да включите, както цифрова, така и кабелна телевизия. Паметта е огромна – 1000 канала. Можете да гледате на различни езици. Можете да използвате телевизора и за монитор.

LG 22LF450B

lg-led

Моделът, който LG предлага е 22 инча или 56 сантиметра. И тук можете да го използвате за различен тип телевизия. Има възможност за гледане на снимки, видео, да се пуска музика. Идеален е за кухня, заради по-малкия размер на екрана. Цената на телевизора е около 330 лева, актуална цена може да видите тук

PHILIPS 22PFH4000/88

philips-led

Размер на дисплея – 22 инча или 56 сантиметра, има тънка красива рамка, която е дълбока 35 мм. Телевизорът има вграден цифров тунер, кристална картина и медия плейър с USB. Входове за компютър, SCART и HDMI. Цената е около 270 лв, актуална цена може да видите тук

BLAUPUNKT TV-BW32T189 LED

Размерът на екрана е 81 см или 32 инча. Резолюция – 1920/1080. Тунерът може да се използва за гледане на кабелна, ефирна или сателитна телевизия. Телевизорът има входове за плейър, USB, запис от DVD.

Това са няколко сравнително евтини LED телевизори с гарантирано качество. Ако сте се почувствали заинтригувани от някое от тези предложения, можете да разберете всичко за продукта, като отидете в магазин за електроника. Също можете да поръчате и онлайн. Освен, че е по-евтино, ще ви доставят телевизора на избран от вас адрес. Препоръчваме ви да разгледате и цените в ЕМАГ където почти винаги може да намерите телевизор на промоция:

small-stroke

 

ВИЖ ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ ЛЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ  в еМАГ

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *