Перални BEKO – БЕКО Отличен Избор на Добра Цена

beko

ВИЖ ПЕРАЛНИТЕ БЕКО НА ПРОМОЦИЯ В еМАГ

С широк спектър от перални машини, Беко позволява на потребителя да намери правилният уред за неговия дом, както и най-подходящия за неговите нужди. Независимо от това дали вие търсите машина с малък капацитет 5 килограма, която е идеална за малки домакинства или имате нужда от големия 12 килограмов капацитет, които е идеален за измиване на големи предмети като завивки, завеси и други.
Разработената от Беко програма за е енергийна ефективност ProSmart дава възможност на потребителя за разнообразие от различни кратки програми, които едновременно пестят време и средства за електроенергия и вода. Също така повечето перални от Беко са с енергийна ефективност А+++, което не само спестява енергия и ресурси, но и защитава природата.
А за естетичният ви вкус, Беко е създала модели в различни цветове като черно, бяло, червено, оранжево и други.

Знаем, че цената е една от най-основните за вземане на решението каква пералня да си изберем. Беко е една от най-достъпните марки за перални машини. Няма да Ви се наложи да плащате твърде много за повечето модели Беко. Цените обикновено варират между 400 и 600 лева. И нещо повече за допълнителното спокойствие на клиентите повечето модели имат 10 години гаранция.

Много модели идват със специалната технология Aquafusion, която запечатва отвора за течността по време на прането до последното изплакване за да се предотврати препаратът да изтече, което гарантира ефективността и качеството на изпиране.
Това гарантира, че може да работи по-ефективно и същевременно дава по-добри резултати при измиване.

Пералните BEKO разполагат с редица различни програми, които ще улеснят всяко домакинство.

програми като Aqua 40’40, Fashion care, бейби защита, грижи за тъмни дрехи, ръчно пране, програма за вълна, програма за самопочистване, програма за ежедневно пране, супер кратка програма, програма за освежаване и мини програма са само част от екстрите, с които разполага пералните машини Беко.

peralni-beko

Някой от по-ефикасните и иновативни програми ще разгледаме по обстойно:

Програмата Aqua 40’40 представлява програма за пране на леко замърсени дрехи на 40 градуса само за 40 минути.
Програмата „Fashion care“ е разработена за специфични материи, които имат нужда от по-специгично третиране. Създадена е да почиства дрехите ви добре, без да ги поврежда. Подходяща е за материи като коприна, вискоза и редица други претенциозни тъкани.

Супер кратката експресна програма можете да използвате за дрехи, които са леко замърсени. Програмата е разработена да изпира 2 кг. на 30 градуса само за 14 минути. Това едновременно ви пести време и предпазва дрехите ви от изсветляване на цветовете и повреждане на материите.
А за специалните нужди на клиенти със домашни любимци от Беко създадоха специална функция, която отстранява космите от прането Ви още докато те се перат.

Ако сте решили да закупите пералня със сушилня Беко също е правилният избор за вас. Технологията Wash&Wear изпира вашите дрехи и ги приготвя за носене само за час.Така Вие си спестявате не само безкрайно чакане на прането да изсъхне, но и доста средства. Спестявате също и пространство в дома си, като комбинирате два уреда в един. Програмата за изсушаване Baby protect е идеална за семейства с малки деца или за хора с алергии. Технологията на Беко осигурява на потребителите антибактериално почистване и висока хигиена.

От Къде да Закупя Пералня БЕКО?

Безспорно най-удачния начин за покупка на пералня е по интернет, защото няма нищо по-добро от това тежкият уред да бъде доставен до дома ви абсолютно безплатно, опция която предлагат по-големите онлайн магазини като емаг например, почти винаги в емаг може да намерите и промоции на пералните на BEKO, уредите с отстъпка може да видите като последвате линка:

 

small-stroke

ВИЖ ПЕРАЛНИТЕ BEKO НА ПРОМОЦИЯ СЕГА

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *