Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Перални » Пералня Samsung WW90T554DAX/S7 – Цена, Промоции и Информация

Пералня Samsung WW90T554DAX/S7 – Цена, Промоции и Информация

Докато се оглеждах в шоурума на Samsung, моят поглед се спира върху пералнята, която привлича вниманието със своята съвременна елегантност. Тя стои там, с дискретна увереност, готова да изпълни своята роля в домакинството. Това е Samsung WW90T554DAX/S7, която обещава не само ефективно пране, но и интелигентни функции, които правят преживяването с нея още по-удобно и функционално.

Актуална Цена за Samsung WW90T554DAX/S7

Нека се запознаем по-подробно с това технологично чудо, което ще направи ежедневните грижи за дрехите лесни и ефективни.

Samsung WW90T554DAX/S7 е стандартна пералня с предно зареждане, предоставяща редица удобства и функции за ефективно пране. Ето някои от основните характеристики и предимства на този модел:

 1. Товароносимост 9 кг: С тази капацитетна пералня можете да перете дрехи за семейство от 4 или повече души.
 2. Прозорец с отвор от лявата страна: Прозорецът на пералнята ви позволява да следите прането без да е необходимо да отваряте вратата.
 3. 22 програми за изпиране: WW90T554DAX/S7 разполага с разнообразие от програми, включително памук, деликатни тъкани, синтетика, вълна и други, за да се адаптира към различните видове дрехи и нужди.
 4. Максимална скорост на центрофугиране от 1400 оборота в минута: По-високата скорост на центрофугиране помага за изсушаване на дрехите по-ефективно след пране.
 5. Ниско ниво на шум: При центрофугиране и пране, пералнята има ниско ниво на шум, което предоставя комфорт по време на използване.
 6. Енергиен клас А: Тази пералня е енергийно ефективна, с годишен разход на енергия от 130 kWh и годишен разход на вода от 9400 литра, което помага да се пести енергия и вода.
 7. Технологии и функции: Пералнята е оборудвана с различни технологии и функции, включително Eco Bubble, цифров инвертор, AI Control, Add Wash и Child Lock. Технологията Eco Bubble помага за по-ефективно почистване при ниски температури, а AI Control предлага персонализирани настройки и съвети.
 8. Eco Bubble – Спокойно се доверете на ефективното почистване, дори при ниски температури*, благодарение на иновативната технология Eco Bubble™. Тя трансформира перилния препарат в деликатни мехурчета, които бързо проникват в тъканите, осигурявайки лесно и ефикасно отстраняване на замърсяванията. В същото време, тази технология пести енергия и запазва цветовете и качеството на тъканите.
 9. Програми за хигиенично почистване: Пералнята разполага с програми за дезинфекция на дрехите и самопочистване на барабана.
 10. Заключване за деца: Функцията за заключване на бутоните предотвратява случайни прекъсвания или промени по време на работата на пералнята.
 11. Дигитална инверторна технология: Модел WW90T554DAX/S7 използва мотор с дигитален инвертор, който е енергийно ефективен и осигурява по-тиха и дълготрайна работа.
 12. Самопочистващи се чекмеджета: Технологията StayClean гарантира, че перилният препарат се измива ефективно, предотвратявайки натрупването на отлагания.

Тази пералня предоставя разнообразни опции за пране и удобства, които я правят подходяща за голямо семейство с различни видове дрехи. Тя е икономична и енергийно ефективна, предлагайки различни програми и функции за перфектното почистване на вашите дрехи.

Add Wash

Забравихте ли да добавите нещо в пералнята и вече сте натиснали бутона за стартиране? Иновативната функция Add Wash на Samsung WW90T554DAX Ви осигурява тази възможност. Отваряте я по време на програмата, след като цикълът на пране вече е стартиран, и можете да добавите забравен чорап или нещо, което се нуждае от допълнително изплакване.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

2 отговора на “Пералня Samsung WW90T554DAX/S7 – Цена, Промоции и Информация”

 1. Аватарът на Жаки
  Жаки

  По изключително внимателна оценка на пералнята Samsung WW90T554DAX/S7, мога да кажа, че е изключително ефективна. Дори когато използвам кратката програма за ежедневно пране на дрехите от деня, резултатите са впечатляващи. Наборът от програми е изключително разнообразен, покривайки всички нужди.

  Въпреки това, имам някои забележки. Пералнята работи тихо, което е положително, но звуковата сигнализация може да бъде дразнеща. Съжалявам, че не успях да открия опция за нейното изключване.

  Малкият люк се оказа не толкова важен, тъй като функцията „пауза“ позволява бързо и лесно добавяне на забравени дрехи. Вероятността, че пералнята пере с по-малко вода, може да бъде причина за този подход.

  И накрая, корпусът, изработен изцяло от пластмаса, има своите предимства и недостатъци. Въпреки че черната повърхност е елегантна, пръстите са забележими и изискват често почистване.

  Обобщавайки, Samsung WW90T554DAX/S7 предлага мощна и разностранна пералня с впечатляващи резултати при прането. Тя е добре проектирана, но има някои малки недостатъци, които се компенсират от функционалността й.

 2. Аватарът на Мариян
  Мариян

  Максимален капацитет от 9 кг. Обширен набор от програми, покриващи всички възможни нужди.
  Интуитивно лесно за използване. Единственото неудобство е, че изглежда е внос от Румъния и не предлага опция за български език в менюто.
  Ние използваме английски, но майка ми се затруднява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *