Прахосмукачки Dyson – Промоции, Цени и Мнения

Марката Dyson е символ на качество и прецизност, същото се отнася и до прахосмукачките, които те произвеждат – всички прахосмукачки Dyson са проектирани за цялостно почистване на вашия дом. Прахосмукачките Dyson използват технология замислена и тествана за мощно засмукване на всички типове под.

Неизбежно е високото качество да не бъде свързано и с по-висока цена, ето защо е добре да следите промоциите и намаленията на прахосмукачки Dyson, което би Ви спестило поне 100 лв, за стандартните прахосмукачки, а за тези от най-висок клас намалението може да надмине 200-300 лв.

Виж Офертите за Прахосмукачки Dyson

Типове Прахосмукачки Dyson

Вертикална и Безжична Прахосмукачка Dyson

Безжична Вертикална прахосмукачка Dyson

Нуждата на домакините от мобилност, бързо и лесно почистване с лека и в същото време много мощна прахосмукачка, прави безкабелните вертикалните прахосмукачки на Dyson все по-популярни.

Функции на прахосмукачки Дайсън

Те са проектирани за хигиенично изпразване на контейнера. – Отваряте долния капак на контейнера директно в коша за боклук без да разпръсвате прах и мръсотия и без да докосвате капака.

Имат удобна докинк станция за съхранение на прахосмукачката, която съхранява и зарежда машината, която ще Ви бъде винаги под ръка и в готовност да работи.

Благодарение на цифровия мотор вертикалните прахосмукачки Dyson имат голяма смукателна способност и в същото време са малки и леки, а патентованата циклонна технология улавя дори и финия прах, който не поапда дирекно във филтъра и по този начин не намаля смукателната способност.

Литиево йонната батерия на вертикалните прахосмукачките Dyson, издръжа между 20 и 30 минути работа в нормален режим, което е напълно достатъчно за да почистите вашия дом. Има възможност за турбо режим, който е предназначен за по-упоритите замърсявания, и съответно изразходва батерията по-бързо, в турбо-режим може да ползвате прахосмукачката 6-10 минути.

Дългата тръба се маха и уредът се трансформира в удобна ръчна прахосмукачка, който може да ви послужи в колата, както и да почистите набързо дивана от космите на домашния любимец.

трансформираща се прахосмукачка Dyson

Вертикални прахосмукачки Dyson с кабел

Кабелните вертикални прахосмукачки на марката се характеризират с по-голяма мощност тъй като са с директно захранване, минус разбира се е мобилността, но някои хора все още предпочитат кабелните уреди. Голям техен плюс е че са с 5 годишна гаранция, което дава сигурност на вложените в този уред пари.

Цилиндричните и вертикални прахосмукачки на Dyson са подходящи дори за хора страдащи от алергии към прах, благодарение на високоефективните циклони.

Цилиндрични прахосмукачки Dyson

циклона прахосмукачка Dyson

Циклоните прахосмукачки Dyson изглеждат като стандартна прахосукачка, но нищо в тях не е като в такава. Новите модели са оборудвани с патентованата от Dyson технология Cinetic™ циклони, имат самонастройващи се пневматични четки, които прилагат различен натиск спрямо настилката – мокет, килим или твърда, за оптимално почистване.

Проектирани са така, че не могат да се обърнат, в случай на инцидентно преобръщане прахосмукачката отново „застава на краката си“ изцяло самостоятелно.

Контейнерът е с голям капацитет и позволява хигиенно изхвърляне в коша, без да се налага да пипате мръсотия.

Прахосукачки Робот Dyson

През последните няколко години прахосмукачките робот се превърнаха в хит сред домакините, а хората не се колебаят да платят суми от над 1000, а понякога и 2 000 лв, в случая на прахосмукачка робот от Dyson, за удобството да се прибират всеки ден след работа в чиста къща.

Прахосмукачката робот от Dyson предлага мощна смукателна сила, благодарение на циклоната им технология, за която вече спсоменахме. Прахосмукачката Dyson 360 Herist има 4-ядрен процесор, който прави карта на Вашия дом и я ъпдейтва след всяко почистване, което позволява подобряване и учене докато чисти.

Статията се получи сравнително голяма, но ако сте стигнали до тук, то определено вече сте запознати с предимствата и недостатъците (които определено са малко, а като най-голям такъв бихме определили цената на прахосмукачките Dyson), което ще Ви позволи да направите информиран избор. Не остана нищо друго освен да Видите промоциите на прахосмукачките Dyson:

Виж Офертите за Прахосмукачки Dyson

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *