Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Готварски Печки Бош – Какво Трябва да Знаете Преди Покупка

Готварски Печки Бош – Какво Трябва да Знаете Преди Покупка

banners-bosh

Германската марка BOSH е символ на качество и дългогодишна традиция. Историята на компанията датира от далечната 1886 година, когато Роберт Бош основава „Работилница за фина механика и електроника“ в Щутгарт, въпреки че ние познаваме марката като БОШ, пълното и наименование е Роберт Бош ГмбХ. През 130 годишната си история Bosch, са се наложили дори и на пазара на потребилтелска електроника, а фурните Бош са едни от най-предпочитаните в българския потребител, наред с марките Electrolux и AEG.

Избор на Правилната Печка или Фурна БОШ

Ако предпочитате стандартна печка изборът ви е най-лесен, тъй като серийните модели са с еднакви габарити и трябва да помислите, само за функциите, които искате да има вашата печка, които ще разгледаме по-долу.

Ако сте се спрели на фурна за вграждане имайте предвид, че Бош предлагат печки със странично отваряне, както и с падаща врата на долу – за стандартните модели с височина 60 см. Ако пространството ви е ограничено, може да се спрете и на компактните фурни за вграждане с височина 45 см. които също като големите са оборудвани с пълен набор функции, като дори има компактни модели с вградена микровълнова печка.

Всички фурни се монтират лесно както в плот, така и в стенен шкаф на нивото на очите.

Функции на печките Бош

3D Hotair Plus – Тази функция позволява на въздуха да циркулира равномерно, с помощта на оптимизираните отвори. Това позволява печене на повече от 1 ниво с винаги отличен резултат.

3d функция на готварските печки бош

HydroBaking – Тази функция е подходяща за печене на сладкиши и хляб, както и за затопляне на замразени храни. Влагата остава в готварската печка и по този начин хлябът не изсъхва.

AutoPilot – С тази функция автоматично ще постигнете перфектни резултати. Само трябва да поставите тавата във фурната, да зададете теглото и да изберете подходящ режим на печене. Без значение дали печете месо, риба или друго ястие.

Сонда за месо – Това представлява вграден термометър за печене, с помощта на който печката автоматично ще поддържа избраната от вас температура вътре в месото постоянно. По този начин печеното месо ще бъде винаги крехко.

Функция за деликатно приготвяне

 

EcoClean – Специалното покритие от фини керамични сфери, намаля замърсяванията от готвене и улеснява почистването.

Пиролиза – Самопочистването с пиролиза заменя досадното чистене на фурна, включително и скъпите препарати за почистване. В зависимост от замърсяването, печката за готвене са нагрява до максимум 480 градуса, а всичко което остава е малко пепел, която лесно почиствате с кърпа.

Телескопично отваряне – Моделите с телескопично отваряне са много практични и позволяват лесно поставяне, проверяване и изваждане на ястието от готварската фурна. Затварянето се осъществява плавно и тихо, което гарантира стабилното позициониране на съдът в който готвите.

телескопично отваряне на готварса печка Бош

Ако сте се спряли на готварска печка Бош – то вие сте направили правилен избор, единственото улеснение, което може да си подарите, е да поръчате своята печка онлайн, без да се налага да мислите дали фурната се събира в багажника ви. Емаг, редовно пускат печки Bosch на промоция:

Виж Всички Готварските Печки Bosch на Промоция

 

 

 

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *