Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Уреди за Готвене » Мултикукър Instant Pot DUO – Цена и Мнения

Мултикукър Instant Pot DUO – Цена и Мнения

Може да откриете Instant Pot DUO 7 в 1 в три различни и удобни за вас размера, отговарящи на стила ви и предпочитанията на готвене със – 3, 5.7 и 8 литрова вместимост на всеки уред. Стандартния тип интелигентни програми за готвене са предложени във всички размери, като само с едно докосване, може да приготвяте разновидности от храни: – супи и бульони, месо и яхнии, бобови ястия, бавно готвене, сотиране, оризови ястия, овесени каши, готвене на пара, кисело мляко, поддържане на топла храна и готвене под налягане. Duo 5.7 и Duo 8  литра разполагат с два допълнителни типа програми – за приготвяне на многозърнести храни и птиче месо.

Цена

Цена и Повече Подробности

Едно устройство с функциите на 7 уреда

Instant Pot DUO е най-популярното мултифункционално устройство на пазара. То замества цели 7 уреда, като разполага с тенджера под налягане, уред за бавно приготвяне на храна, уред за готвене на пара, уред за приготвяне на ориз, уред за поддържане на храната топла, тиган за сотиране и уред за кисело мляко. Преди да закупите Duo, трябва да освободите достатъчно място на кухненския плот, тъй като то може да изпълнява всички тези функции. Освен това ускорява готвенето от 2 до 6 пъти в сравнение с традиционните методи, като същевременно спестява до 70% по-малко енергия. Освен това, тъй като DUO е част от семейството на Instant Pot, можете да сте сигурни, че носи качеството и удобството, които правят името Instant Pot популярно за мултикукърни устройства.

Реални Снимки на Instant Pot DUO

Instant Pot DUO изглед отпред
Instant Pot DUO – дисплей
Instant Pot DUO – капак

Напълно здравословни и лесни за приготвяне ястия за цялото семейство

Продуктите Duo се предлагат в различни размери, за да отговарят на нуждите на всяко семейство. Готвенето само за двама души или приготвянето на гарнитури изисква Duo Mini 3-Liter, който е идеалният размер. Препоръчваме ви модел шест литровия Duo модел за семейства до 5 души. Като алтернатива, 8-литровият модел Duo е идеален за по-големи семейства или готвене за повече гости.

Надежди резултати

Серия Instant Pot Duo включва най-новото трето поколение кулинарна технология с усъвършенстван микропроцесор, който следи налягането, температурата и автоматично регулира времето и интензивността на приготвяне на храната. Също така взема и предвид нейния обем, за по-голяма гаранция, че всяко ястие накрая ще бъде приготвено по перфектен начин.

Приготвяне на храна без никакви притеснения

Предварително зададена програма на уреда ви позволява удобно да готвите храната, без да се налага постоянно да го наблюдавате. Duo безопасно приготвя ястията бързо и лесно, докато вие се фокусирате върху други неща.

Уредът е проектиран да бъде здрав и издръжлив

Затворената камера за готвене е от издръжлива неръждаема стомана с 3-слойно дъно. Уредът не е източник на топлина или шум, поддържа аромата на храната, като работи без да загрява кухнята. Предлага се със захранващи кабели, създадени по европейски и британски стандарт.

Предназначен да бъде безопасен

Този уред ви гарантира най-високите стандарти за сигурност. 10 механизма в него  защитават потребителя по време на работа с него, включително патентовани технологии, осигуряващи пълно спокойствие и безкомпромисна сигурност.

Цена и Повече Подробности

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *