Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Уреди за Готвене » Мултикукър Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER – цена и мнения

Мултикукър Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER – цена и мнения

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer е най-добрият мултикукър! С възможностите 11 в 1, той може да свърши всичко, което прави обикновеният Instant Pot, но когато замените капака на многофункционалното устройство с иновативния  Air Fryer, имате изцяло нов набор от техники за готвене. Всичко вече е бързо и лесно, само с натискането на един бутон. Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer се предлага в размери с капацитет 5,7 и 8 литра.

Цена и Повече Подробности

С два варианта на капака, този уред има неограничени възможности

Можете да изпълнявате няколко метода на готвене само с един уред. Мултикукърът изпълнява 6 функции за готвене: готвене под налягане, сотиране, задушаване, бавно готвене, готвене су вид и поддържане на топла храна. Той също така добавя още 5 функции с капака на Air Fryer: пържене с горещ въздух, запичане и печене, както и дехидратиране.

Приготвяне на бърза и питателна храна

Чрез готвене под налягане и пържене едновременно, можете да намалите времето за приготвяне на храната, като същевременно увеличите максимално калорийния прием и здравословното състояние на всяко ястие.

Спестява електричество

Използвайки този уред, ще си осигурите невероятни резултати в кухнята, без да се налага използването на много  електричество, в сравнение със стандартните готварски печки. Традиционните методи на готвене отнемат повече време и използват повече енергия от 70%. Но системата Switchfast на Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer  е 70% по-бърза и по-енергийно ефективна.

Здравословно пържене

Храните, приготвени с EvenCrisp, имат същата хрупкава външност с мека вътрешност, като при обикновено пържене. Всички тези алтернативи на пържени ястия, могат да се приготвят лесно и са дори по-здравословни! Можете без проблем да си приготвяте пържени пилешки крилца, пържени картофи, лучени кръгчета и пържена риба.

Дизайн, проектиран да бъде удобен

Контролният панел на уреда включва бутони с различни приложения, за регулиране на метода на готвене. Почистването на мултикукъра е лесно – кошницата на фритюрника, вътрешната тенджера и поставката за печене и дехидратиране, могат лесно да се измиват в съдомиялната машина. Освен това, външните гладки повърхности могат да се почистват само с кърпа.

Подходящите бутони на дисплея улесняват приготвянето на питателни ястия

Без да имате предишен опит като готвач, можете да приготвяте уникални и вкусни ястия всеки път. Иновативният дисплей на уреда, показва текущото състояние на готвене и ви улеснява. Персонализираното програмиране на настройките и регулирането на времето за готвене, прави процеса на приготвяне на храна много по-бърз. Задайте температурите и часовете за готвене на определени ястия, само с натискането на един бутон. Функцията за отложен старт ви позволява бързо да приготвите храна по всяко време, отговарящо на вашия график.

Уред с много функции

Мултикукърът заменя толкова много уреди в кухнята като върши работата на: тиган за соте, уред за готвене на пара, уред за бавно приготвяне на храна, уред за приготвяне на су вид храни, уред за готвене с горещ въздух, грил тиган, тенджера под налягане, мини фурна и уред за сушене и дехидратиране. Instant Pot също може да ви служи както като тенджера под налягане, така и като фритюрник.

Още много допълнителни екстри

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer разполага с персонализирани програми за готвене с 11 опции, капак за тенджера под налягане с автоматично затваряне и вътрешен съд от неръждаема стомана с високи стандарти за качество AISI 304. Технологията EvenCrisp осигурява възможно най-добрата хрупкавост на храните при пържене с до 95% по-малко мазнина. Този мултикукър е чудесен за приготвяне на големи количества храна за цялото семейство. Включването на Overheat Protection пък помага да се гарантира постоянна безопасност при работа с уреда.

Цена и Повече Подробности

Реални снимки

Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER – дисплей

Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER с аксесоари

публикувано на

публикувано в

Мнения:

8 Отговори на “Мултикукър Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER – цена и мнения”

  1. Аватарът на Mriq

    Мултикукър DUO CRISP е истинска кулинарна революция! Как съм могла да живея без него? Сега се отваря свят от безброй рецепти онлайн, които мога да опитам. Вечерите след работа станаха толкова по-бързи и лесни благодарение на него.

  2. Аватарът на Собственик на Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER
    Собственик на Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER

    До момента – перфектен. Удобен за работа, но би било полезно да има отделен бутон за яхния. Въпреки това, може да се готви и при различно ниво на налягане. Общо взето, изключителен продукт.

  3. Аватарът на Ваня
    Ваня

    Използвал съм всички функции и са впечатляващи. Няма да искате да включвате фурната през лятото!

  4. Аватарът на Ваньо
    Ваньо

    Изключително сме доволни от мултикукъра – как се приготвя храната, вкусът и факта, че се намалява количеството мазнини. Единственото забелязано неудобство е, че понякога устройството не регистрира, че капакът е поставен. За да продължи работата, трябва да го махнем и отново поставим.

  5. Аватарът на Калин
    Калин

    Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER е най-добрата инвестиция, която съм направил от много време! Взех го на намаление и съм много доволен

  6. Аватарът на Краси
    Краси

    Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER: Изключително полезен, но могъл би да се подобри с книга с рецепти и подробни указания за готвене на различни видове месо, зеленчуци и други продукти, както е представено във вашия уебсайт.

  7. Аватарът на Гонче
    Гонче

    Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER е изключителен помощник за мен, но би било чудесно, ако имаше приложена книжка с рецепти или подробни указания за готвене на различни видове меса, зеленчуци и други продукти, със съответното им време за приготвяне!

  8. Аватарът на Вяра Е.
    Вяра Е.

    Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER е истинският брилянт в моята кухня – най-добрата инвестиция в кулинарното ми удоволствие досега! Откакто го притежавам, използвам го почти всеки ден без изключение. Този универсален кухненски помощник преобрази начина, по който готвя и ме вдъхнови с безброй възможности. Не си представям повече живот без него!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *