Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Уреди за Готвене » Мултикукър Instant Pot PRO – цена и мнения

Мултикукър Instant Pot PRO – цена и мнения

Гответе професионално с новия Instant Pot Pro от най-новото поколение Instant Pot, включващ по-бързо предварително загряване, фино изпускане на пара, удобно напомняне за освобождаване на налягане, 28 настройки за готовност за готвене с натискане само на един бутон и нова опция за запазването до 5 любими лични настройки за готвене. Instant Pot Pro може да бъде закупен в два удобни размера от 5,7 и 7,6 литра.

Цена и Повече Подробности

Instant Pot Pro предлага удобна алтернатива на традиционните методи за готвене

Уредът намалява времето, прекарано в кухнята, с до 20% и позволява 70% по-бързо предварително загряване. Освен това е по-енергийно ефективен от традиционните методи за приготвяне на храна. Pro има различни удобни функции, като вътрешна тенджера с ергономични дръжки и плоско дъно. Освен това разполага с голям LCD дисплей, автоматично затварящ се капак за готвене под налягане и по-тихо изпускане на пара с по-малко пръски.

Това устройство включва 10 функции в една

Instant Pot Pro може да върши функциите на цели десет уреда като: тенджера под налягане, тиган за сотиране, уред за бавно готвене, уред за сотиране, уред за готвене на ориз, уред за готвене на ястия на пара, стерилизатор, уред за приготвяне на кисело мляко, конвектор за поддържане на топла храна, уред за приготвяне на кексове и торти.

Интелигентен мултикукър от ново поколение

Уредът разполага с интелигентни програми с възможност за персонализиране, които ви предоставят 28 предварително зададени опции за готвене, само с с едно натискане на бутона. Уредът включва 5 предварително зададени бутона за запазване на любимите настройки за готвене. С голям, лесен за четене LCD дисплей, цифрите и буквите на устройството са ясни и удебелени. Това улеснява интуитивната навигация в интерфейса. Мултикукърът разполага и с  индикатор за напредъка на готвенето, който показва всяка стъпка от процеса от началото до края.

Разполага с вътрешна тенджера, изработена от висококачествена неръждаема стомана

Instant Pot Pro  има удароустойчиво трислойно дъно, което прави сотирането по-лесно и по-удобно. Тази тенджера е подходяща за използване на всякакви електрически, керамични, газови или индукционни котлони до температура от 232°C. Във вътрешния съд е разположена силиконова дръжка, осигуряваща стабилно захващане при повдигане, изваждане или преместване.

Още допълнителни екстри

Мултикукърът разполага с усъвършенствана топлинна защита и автоматично запечатване на тенджерата под налягане Добавена е и нова безшумна система за освобождаване на парите без пръски, както и удобно напомняне за освобождаване на налягането след 5 и 10 минути. Аксесоарът Quick Cool Tray е наличен за този модел и естествено намалява налягането с до 50% или 70% по-бързо от обикновено. В сравнение с традиционните методи на готвене, използването на Instant Pot приготвя храната до 70% по-бързо и използва до 20% по-малко енергия. Капакът и контейнерът на тенджерата под налягане могат да се поставят в съдомиялна машина за почистване.

Цена и Повече Подробности

Instant Pot Pro – Реални снимки

Instant Pot Pro – изглед
Instant Pot Pro – капак

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *