Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Уреди за Готвене » Мултикукър Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L – цена и мнения на клиенти

Мултикукър Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L – цена и мнения на клиенти

Гответе като професионалист с Instant Pot Pro Crisp + Air Fryer – едно устройство с два иновативни капака! Това е  е комбиниран уред от ново поколение, с няколко подобрения за наистина бързо и лесно готвене. С 11 функции в 1 можете да използвате различни техники за приготвяне на ястия, само с натискането на един бутон. Можете да опитате функциите за бързо готвене под налягане, сотиране, задушаване, бавно готвене, sous-vide и поддържане на храната топла.  Когато смените капака на тенджерата под налягане с иновативния капак на фритюрника, можете да го използвате за пържене с горещ въздух, изпичане, грил и дехидратиране. Персонализиран бутон може да се използва за управление на единадесетте програми за готвене. От подготовката до завършването, този кухненски инструмент следи целия процес.

Цена и Повече Подробности

Уред с неограничени възможности

Двата подвижни капака на Instant Pot Pro Crisp + Air Fryer ви предлагат много методи за готвене. Можете да приготвяте храна под налягане с вътрешния капак и да завършите готвенето с капака на Air Fryer за златиста хрупкава коричка. Като алтернатива можете да приготвите ястието от началото до края само с капака на Air Fryer. Дисплеят на Instant Pot ви показва напредъка на работата му с индикатор, който следи всяка стъпка – от предварително загряване до фазите на готвене и поддържане на топлината.

Цели три нови функции на капака

Капакът за готвене  под налягане се предлага със система за пара с плавно освобождаване, автоматично затваряне и подобрена защита от топлина, за да предпазите ръцете си при работа с уреда. Капакът може да се мие в съдомиялна машина и лесно да се почиства.

Похапвайте пържени храни, без да изпитвате вина

Технологията EvenCrisp придава на пържените ястия същия вкус и хрупкава външност както при дълбокото пържене. Пилешки крилца, лучени кръгчета, и други  пържени храни, вече могат да се приготвят по по-здравословен начин. Процесът EvenCrisp запазва вкуса и усещането на дълбоко пържене без добавяне на много мазнина. Резултатът е до 95% по-малко мазно ястие и допълнителна хрупкавост.

Вътрешен съд, подходящ за използване на котлон

Вътрешният съд на уреда, наподобяващ тенджера е изработен от неръждаема стомана, обработена по висок стандарт. Разполага с две силиконови дръжки за лесно хващане, плоско дъно за правилна техника на сотиране и съвместимост с всеки котлон. Тази тенджера може да се използва на индукционни и газови котлони до 232°C. Може и лесно да се почиства в съдомиялна машина.

Позволява широк диапазон от температурни настройки

Можете да регулирате температурата от 25°C до 232°C, което ви позволява да извършвате широк набор от процеси на дехидратация – от горещо до студено  в една и съща машина.

Приготвяне на разнообразие от ястия за цялото семейство

Големият обем на Instant Pot Pro Crisp + Air Fryer от 7,6 литра е идеален избор за приготвяне на по-голямо количество храна за големи семейства или когато роднини ви дойдат на гости.

Още допълнителни екстри

В допълнение към sous vide и мини фурна, мултикукърът може да ви осигури комбинирането на единадесет функции в една. Те включват тенджера под налягане, обикновена тенджера, тиган за приготвяне на соте и уред за готвене на пара. Има също функция за затопляне на храна, грил, уред за готвене с горещ въздух, уред за дехидратиране и тостер. Чрез смяна на два капака, Instant Pot може да се превърне във фритюрник, когато е изключен от режима на тенджера под налягане.

Усъвършенствана тенджера под налягане Този уред предлага усъвършенствано изпускане на пара, автоматичен клапан за налягане и защитен твърд капак. Вътрешната тенджера от неръждаема стомана е съставена от три слоя устойчивост на удар, с плоска основа за използване върху индукционни, електрически или керамични котлони. Издържа на температури до 232°C.

Цена и Повече Подробности

Реални снимки на Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER

дисплей
отворен капак

публикувано на

публикувано в

Мнения:

3 Отговори на “Мултикукър Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L – цена и мнения на клиенти”

  1. Аватарът на Цвете
    Цвете

    И аз съм изключително доволна! Мястото за печене може би е малко, но тъй като всичко се приготвя много бързо, това не е проблем!

  2. Аватарът на Катя
    Катя

    Страхотен продукт! Instant Pot PRO CRISP надмина всичките ми очаквания. Всичко, което приготвям, се получава бързо и изключително вкусно!

  3. Аватарът на Калинка
    Калинка

    Наистина Про Крисп е впечатляващ. Комбинира функциите на котлон и фурна в едно. Защитава време и енергия. Работи тихо и изглежда страхотно. С него може да се пържи, готви и запича в един съд. Горещо го препоръчвам. Освен това, закупих още един съд за готвене, силиконов капак, слинга и ръкавичките и съм много доволна от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *