Всички Промоции на Едно Място

Промоция на Перални Samsung

Перални Samsung – Специални Оферти

Вижте Всички Перални Samsung участващи в промоция днес – 28 март – четвъртък 2024

%
Вижте всички Перални Samsung участващи в кампании или специални оферти за днес – 28 март – четвъртък 2024. Провери наличност и цена тук:

В големия си асортимент от черна и бяла техника Самсунг предлагат и голямо разнообразие от качествени перални машини.

Samsung създаде нова технология, която взриви пазара. EcoBubble е технология, която подобрява измиването, намалява консумацията на енергия и спестява пари. Системата работи като се смесват въздушни мехурчета с вода и препарат и така той прониква по-лесно и по-бързо в тъканта и премахва замърсяванията лесно, дори и на ниска температура. Така се постигат добри резултати при използването на 70% по-малко енергия.

Освен впечатляващата EcoBubble технология пералните разполагат и с редица други улесняващи домакинството програми като:

• Програма за памук (cotton), за синтетични тъкани (synthetic), 15 Quick Wash, грижа за бебето (Baby care), ежедневно пране (Stain Away), Super Eco Wash, за водоустойчиви материи (Outdoor care), за вълна (Wool), ръчно пране (Hand wash) и изплакване и завъртане (Rinse+Spin).

пералня Самсунг

• Програмата за ежедневно пране (Stain Away) е една от най-добрите програми, които Самсунг предлага. Тя се използва за бельо, ризи и за различни оцветени материи. Цикълът премахва без затруднение петна, като се избягва необходимостта от предварителна обработка на петната. За най-голям ефект се препоръчва използването на опцията за висока температура, с коята с помощта на вътрешен нагревател температурата се увеличава и лесно се справя с упорити петна.

• Друга интересна и удобна програма е Outdoor care. Тя се използва за изпирането на водоустойчиви елементи, като планинска екипировка, ски екипировка и различни спортни облекла. Изпира и същевременно запазва влакната като ликра, стреч и микро-фибри.

• А технологията Baby care ще Ви даде сигурност, че благодарение на допълнителните изплаквания и високата температура по дрехите няма да има следи от прах или препарати, които да раздразнят деликатната кожа на вашето бебе.

Всички програми заедно с уникално проектираният дизайн на диамантения барабан гарантират на потребителя мощно и в същото време нежно изпиране. За професионалното почистване на барабана ви Самсунг също са се погрижили. Единственото нещо, което трябва да направите е да включите режима за екологично почистване на барабана, а за да ви улестят максимално Самсунг са въвели и аларма, която да си подсеща да за почистването на всеки 40 пранета.

Пералните Самсунг работят на принципа „работи умно-остани млад“ затова дигиталният инвенторен мотор осигурява отлична енергийна ефективност, минимален шум и продължителен живот на машината.

Автоматичната система за мониторинг smart check открива и диагностицира проблеми като осигурява лесни решения за отстраняването им с помощта на смартфон приложение. Така това спестява време, избягва разходите и неудобствата за викането на допълнителни майстори, които да открият проблема.

Системата „просто добави по време на пране“ ще ви позволява лесно и бързо добавите забравена дреха след като цикъла вече е започнал. Можете също така лесно да добавите дрехи които са изпрани ръчно и после искате да изплакнете.

Заедно с всички удобни функции на пералнята машина, Самсунг предлага и изключително красив дизайн, който ще задоволи естетичните нужди и на най-капризните потребители, пералните се намират между средния и висок ценови клас. Не забравяйте да сравните цените и онлайн преди да закупите пералня Самсунг, търговци като emag предлагат безплатна доставка и отстъпки стигащи до 20% – 30% от цената:

small-stroke

ВИЖ ВСИЧКИ ПЕРАЛНИ SAMSUNG НА ПРОМОЦИЯ В ЕМАГ

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *